Lördag

Dagen idag börja men att jag vakna, riktigt sliten sen igår även fast det va lugnt för mig ingen dricka eller dans bara trött het måsye det vart. Gick upp och skulle äta fanns inge bröd så virre fick åka och handla. Sen åt jag och drog in till stan med Magda. Kallt och jävligt, men fick i allafall köpa en klänning och armband, nu är det bara glitter, skor och jacka man behöver, men det fixar man snabbt:) 
Efter det så mötte vi Freddan för att vi skulle kolla på Alvin och gänget men det vart inte så för det fanns inga biljetter kvar så vi bestämde oss för att åka hem och bara ta det lugnt! BRA VAL! (Y)
När vi kom hem spela vi lite spel med Pappa, Kim, Freddan och Mickis..  Mickis och Freddan vann:)
Sen va drog Magda hem för att hon va trött och jag skulle träffa NS, När jag gjort det så gick jag, Nathalie och Freddy och åkte pulka, Tappa min mobil men som tur va hade jag en ängel vid namnet Andreé som hitta den.. Tack! (Y) Sen så åkte vi i nån timme till sen drog vi och käka pizza för att sen dra tillbaka till backen för att åka!
Efter nån timme så går jag och freddan hem så lägger jag mig i soffan och värmer mig, sen film med F och sen Datorn nu blir det nog till att sova!

Man kanske inte vet, men man måste chansa på mycket och jag behöver inte chansa för jag vet att jag klara det här mycket bättre utan dig. Jag är stark! (Y)
Godnatt!/ M


Kortfattad

Ingenting att säga egentligen mer än att Julen var bra, Men kommer alltid vara överskattat.. 
Har haft det bra på lovet än så länge, Nyår kommer det också = Överskattat men kanske blir kul vem vet.
Ska på bio och mellan dags rean imorgon shoppashoppa inga kläder kvar :O
Men vilet som så får ni ha en bra fortsättning och nu är jag trött och GLAD :D
Godnatt!

Åkeeer! :)

Sitter i skolan (A) precis gjort ett prov, ska snart göra ett till och sen åka vidare neråt i landet :) Underbart!
Kommer inte vara hemma först på Julafton kanske kommer hem sent då, beror på mitt kära folk man ska träffa, gamla vänner och födelsedagsbarn! betyder TÅÅÅÅRTA! :)))
Nu måste man plugga, känner att det här va ett trevligt inlägg helt onödigt egentligen! :P Hah!! :)


alllt

Hejhej,
Idag vaknade jag klockan 09:00 va inte speciellt roligt. Fick gå ner och sälja Fucking bingolotter som är en barnlek, Kallt och jävligt! Tur hade man Alle där som man kunde prata och skratta med!
Sen var det hem och äta lite pankisar, GOTT! Sen packa för att sedan dra sig ner till idrottshallen för att kolla på herrarnas match, och sen spela sin egna mot Gottsunda.. Resultat messigt kan vi strunta i om ingen är intresseras annars vart den 1-8. Man fick också en utvisning och assist! sen vart man skadad, trött på att alltid vara den som blir skadad! En blödning i låret och en i knät! Lyckas verkligen med allt! Ska man skratta eller gråta för det?
Men eftermatchen tog jag och Alle väl tid på oss sist in i duchen och sist ut, det är så det ska vara!
Alle körde hem mig, Pappa & Freddan så vi skulle hinna äta innan jag skulle vidare!
Drog till stan, träffa sötJos och vi gick på biio. 500 day´s of summer, tror jag den hette? Den var helt okej men sen va det ju några knas bollar till killar som satt både framför och bakom som skratta och prata hela filmen i stortsätt! SUCK! Men den va okej! Sen gick vi vidare och träffa bästa Kajsa och massa andra bruds!!
Sen gick vi till DONKEN innan vi skulle ge oss av hem, Så när jag satt där så säg jag hur tjockt mitt låret och mitt knä blivit, UNDERBART att ha en blödning i knät och i låret! eller vad säger man?
A nu sitter jag hemma iaf och äter min rullgodis och ska snart ge mig av till sängen! Men först måste jag berätta att jag har bestämt mig, skiter i vad ALLA ANDRA TYCKER OCH KÖR MITT EGNA, Ta mig som jag är eller låt det va! Så trött på er falsk människor som inte kan annat än snacka skit om folk, ger dåligt intryck första gången man ses och bara är allmännt konstig, visst ingen är PERFEKT inte det jag säger men faan bete er och ta saker med den person allt handlar om, trött på höra skit och sen ändå är ni bästa vänner, vi vet vilka ni är med behöver jag inte säga! Godnatt!
Fått ur mig lite nu tack! / M

Fredag!

Fredag och jag sitter hemma och bara tar det lugnt! idag var jag i skolan och gjorde ett prov helt ovärt men jag hoppas jag klarade det nu.. så jag var dör mellan 08:35 till 10:15.. Pappa kom och hämta mig, jag va klar med provet jätte tidigt men fan palla inte dra mig ur soffan på IT-våningen när man hade kul sällskap av folk jag inte vet vilka det av ;O.. Nu sitter jag hemma och har spelat Fia med: Pappa,Abbe och Freddan. Pappa vann och jag 2:a. men Imorgon är det match mot Gottsunda och jag hoppas verkligen på vinst men brudarna!! :)
Våran femma är grym imorgon igen och jag, Amanda & Madeleine verkar grovt taggade!! Tänker på min gullunge, du klarar det och fixar det. Jag vet det du är stark, Du finns i min tanke hela tiden!! jag saknar dig! <3

Tagga för matchen och nu blir det popcorn med päroncider! underbart!  :) / Mimmi


Onsdag-Torsdag

Tjenis!
Jag har inte orkar skriva och sen vill jag heller inte skriva varje dag för jag tor inte det är så många som vill veta vad man gör varenda dag, eller har jag fel?

Onsdagva i allafall en del av Lillebror(Minklass) & Alvida(HIP.2:or) iväg till Västerås för att spela en cup :)
Det var 6 matcher i grupp spel och vi vann 3, 2 ovagjorda och 1 förlust.. Tror ni vi gick vidar? Nej tyvärr, man tycker ju att man borde gå vidare på 11 poäng men nej de där tema sexy soldats kom typ på andra plats med 12 poäng! men men det va kul att spela en hel dag med skönt folk! men jag var dock då inte nöjd med mitt egna spel, men jag spela med Jocke på backen det gick hyfsat om man ser det helsidigt. Men vilket som jag hade kul!
Sen när man sitter på bussen hem så ser man lite hemska saker men vaffan det är tjejer och killar(A) Sen när vi kom till stan(uppsala) fick Emma och Jag vår efterlängtade DONKEN! Mums! träffa Brorii också! sen när man åker hem och kommer hem är klockan 19 eller 20 men i allafall så åker jag ner på träning då! Tränar hela träningen fast jag inte skulle göra det eftersom jag spelat så mycket under dagen + att mina ledband och hälsenor inte blir så glada :P sen när man kom hem var det GODNATT!  :)


Torsdag: Dagen börjar med att man vaknar är sliten som fan! så man vill bara fortsätta sova, men för engångskull så tänkte jag så här det är bara 14 timmar kvar tills man slutar i skolan helt så är det looov! så jag går och + att jag har en redovisning och sen ett prov jag måste göra! Båda gick förväntans skull mycket bra! Jag är nöjd med min insats! Fick minst G på Word-provet och det va vad Peter sa så jag hoppas han är snäll och ger mig ett VG(A) Sen på svenska en minut med Rainfeld vet jag inte rikgit men ett G är garranterat! :)) Nu ligger man i soffan men lille bror som äter chips och kommar på "CN" Sen blir det middag och Sooova tidigt för idag äär jag sjukt trött + att imorgon är det Fredag och det innebär vad? JOO HELG! :* Men innan helgen kommer dagen tillgå till plugg, prov och massa kul folk! :) Bara till 11:35 imorgon sen hem eller stan med Clara och gänget! :) BBK imorse var sköna, "vi drar en , så vi har missat bussen om de frågar" Sköna! :) Nu blir det plugg!

Kan ju meddela att min dumma njure har börja krångla igen! men jag orkar det tills efter jul ! :)

I will always be there for you,Whatever it is! And med love you so much Honey!! ♥♥ / Mimmi Gustafsson!

Bilden gör mig glad! :)


Vart ska man börja?

Hej, idag har jag bara vart i skolan och nu sitter jag hemma. Tycker det är sjukt tåkigt att det ska behöva hända saker för att du ska förstå. Jag önska du kunde förstå utan att det händer men det går inte, det finns inte ens på världskartan och den är stoor! Är det kanske jag som har fel? jag som gör fel? jag vet inte, men iaf så ska jag kämpa nu sista året ut och sen ta helt nya tag... Vill iaf säga att det finns mycket man skulle kunna göra för att få det bättre här i livet som person, men när vet man vilka som är ens riktiga vänner och vilka man kan lita på? Vet ärligt inte vart jag ska börja ta mina nya tag! Jag vet att jag kan om jag vill och det är precis det jag vill! Finns så mycket som känns perfekt just nu men finns också saker som man bara vill gå i ide för!! Men bort sätt från det, varför måste folk snacka så mycket skit om andra? varför ljuga när sanningen ändå kommer fram? Det finns så mycket jag skulle kunna fråga över och skriva om just nu men det blir inte bättre av att bara skriva och skriva för det är väl ändå ingen som förstår vad jag menar!? Ikväll ska jag träna och träffa massa sköna brudar som gör en på glatt humör! sen får jag ju träffa den bästa också Friiida! låter kanske fel emn jag mår riktit bra när jag är i skolan med Kajsa, Joss och Emma! det är de skönaste brudar jag träffat som är nya på länge! Jag vet att helgen kommer bli dunder så det finns ju någonting att se fram emot! jag bara älskar att veta att någonting kommer bli kanon! jag är taggad först på västerås på onsdag sen kommer helgen, slutar tidigt på Fredag efter som det är buffertdagar, som innebär om man har rester måste man dit och göra det man har kvar! Jag har 5 prov men siter ärligt i två av dem och får IG i den 50poängs kusern ändå bara datakunskap! Men nej nu har man skrivit mycket här och jag som sa att jag inte skulle bli en bloggnörd! Haha åretsskämt! jag saknar de gamla tiderna men vill dock ha kvar vissa tider från nu också! ha en underbar vecka! nu blir det plugg och träniis! :) / Mimmi


T.R.Ö.T.T.!

Inte så mycket jag har att säga mer än att min helg har vart riktigt lugn och jag tycker det är mycket skönt! Nästa helg kommer det bli röj men det är då de :) finns så mycket man kan göra en söndag, men finns det roliga saker att hitta på? Nej nu är mitt humör inte på topp så nu får jag lägga ifrån mig datorn och ringa min bästaste Michaela som ska komma hem och mysa och titta på B.H  men mig!! =) Ha det bra! / M


Lördag & nöjd!

♥Vad har jag givit mig in på? Vet inte vad jag fick idéen ifrån men jag tror att det var så att jag ville prata ut lite och istället för att tala med ord så kan man skriva mycket lättare för då kan ingenting ändras om någon skulle fråga :D Smart!
Idag har jag spelat match mot björklingen och fick klämma in en balja precis som Madeline! Våran femma var klockren, Amanda Madeleine, Mickis, Jag och Alexandra(alle) Den va GRYM! :)  Men vi förlora med 7-2 men vi var mycket mer värd vinsten än dem..
Sen for jag, Amanda, Camilla och Annelie till Örbyhus och spela en till 20 min match med U-laget. Dem hade spela grymt för att bara vara 8 spelar + en sjuk målvakt men vi kom in i spelet men va lite små jobbigt eftersom man vart så kall när man åkte bil och så men bara ta nya tag dem förlora med 0-6. Men som sagt vi är Töffsbästa brudar! :) Nu blir det mys hemma och sen kanske ut och prata med lite nördar :D Sen måste jag säga att jag kan slåss, Men inte meningen så förlåt Abbe!  Godnatt!♥


Välkommen till min nya blogg!

Vad jag har skapat den för är för jag känner små tösar som fick mig att känna att det är rätt lätt att skriva av sig! Tack för det A&M ( Amanda&Madeleine)  Men nu blir det Mys godnatt!


RSS 2.0