KVALBORG

En dag som denna skulle jag kunna ligga i sängen och inte vilja öppna ögonen..
Var i skolan hade grymt roligt någon random viste allt om mig det var läskigt! :O HAhah
Men nu vet man ju vilka som snackar hela tiden och grejer..

Valborg imorgon och det mesta är planerat som det borde.. (:

6 Tjejer!
Dricka!
Dans!
Krogen!
VALBORG En dag vi alla vet vad man ska göra! :D


TAGGGGAR!

FIRRRI!

Livet är som en bergodalbana! Det går uppåt det går neråt det går hitåt och det går ditåt!

hatar att vara förkyld, hatar att ha ont, hatar att känna denna känsla! Tidigare var jag glad med så fort solen går i moln vet jag inte om jag känner mig själv längre, blir sur och arg för minsta lilla. Vet inte om jag ska skratta eller gråta längre! Vet inte vad som får mig att känns som jag känner. Jag vet att jag kan kämpa mig emot detta men det kommer som en vind igen och då är det bara börja kämpa igen... Kan folk inte bara låta mig kvara??
Jag vill hellre att det inte ser mig än att snacka så jävla mycket onödigt skit som ska förstöra så sjukt mycket!

Nu hoppas jag bara att min syster är så smart och väljer rätt sak nu så kan jag flytta sen! Jag vill inte bo kvar, känner inte att jag kommer någon vart.. När jag väl har kommit en bra bit på vägen för att kämpa mig ifrån allt så kommer samma människor och ska dra ner än i samma skit igen!

Jag hade en bra kompis för ett tag sen, vi var varje helg, spela kort istället för att festa och hålla på och röja. Vi tyckte om att vara med varandra. Jag kände att den här vännen kommer alltid stå mig nära. men det var bara skit av allt. Det man oftast vill kommer inte hända och det var precis vad som hände med oss.. Det var vi ett tag men sen så försvann du på ditt och jag gjorde mitt.. Skolan tar upp för mycket tid, ändå har jag så sjukt mycket att göra. känner inte för att träffa någon just nu men du vart sur! Det är FAN INTE RÄTT!!


Nu tänker jag låta er säga vad ni vill, jag tänker stå fast i det jag tycker och tänker inte hamna i samma skit igen! Har gjort de förut men gör det inte igen! De som är mina riktiga vänner det frågar inte bara efter FESTER, DET FRÅGAR INTE OCH SÄGER INTE VAD JAG SKA OCH INTE. DET STÅR FAST VID MIN SIDA OCH DET ÄR HELLRE FÅ EN FÖR MÅNGA FALSKA! ni kanske tycker jag klagar nu men det är så jävla sjukt hur folk orkar bete sig, sitta och snacka skit istället för att säga vad man tycker, fråga vad som stämmer till personen man har hört om istället för att fråga någon annan määnniska som inte har ett SKIT med saken att göra !!



KOM NER PÅ JORDEN!

Whats the time? ITS PARTY TIME!!!!

Skolan idag som en helt vanlig dag och jag känner att jag bloggar bara för att göra någonting just nu.. Egentligen har jag massor av saker att göra men blir svårt när benet/Foten bara viker sig så fort jag försöker ta ett steg. Detta är INTE okej! Just nu skulle jag kunna skriva flera sider om hur jag känner, tänker och mår!

Jag mår toppen, glad och har världensbästa som stötttar mig till allt, det finns nog ingen som finns där precis lika mycker som du. Utan dig skulle jag inte vara den jag är i dag. Visst vissa gillar inte att vi umgås men du får mig ändå att förstå vad som är rätt och bäst för mig själv. Precis som många andra sagt förut men jag har bara strunta i de. Egentligen vet jag inte varför du är så bra men de måste vara att vi är så sjukt lika och helt jävla mongo tillsammans!! Hahaha, CP:N som du sa! xP

Just nu är det mycket som snurrar i huvet, jag vet inte om det är värt medans jag känner att jo jag vill ge de chansen och så men vet inte om jag vågar ta det steget igen.. Klart jag gör allt för de bästa men det är ju inte alltid man vet det först man prövat olika saker. Men vet som sagt inte vad jag vill och därför står jag kvar och ältar de tills jag är 100 på de! Men jag känner i allafall att jag kan! (:

Jag måste vara grymt smart att jag gör samma sak igen fast jag vet vilka konsikvenser de blir.. haha jävla mupp
!

jag har bestämt mig för att efter valborg börjar de nya livet med mina riktiga vänner och gör det jag vill och känner att jag är säker på. Är tröttt på att folk ska säga till mig vad jag ska göra och inte, vad jag får och inte! Så nu kör vi!!

- Whats the time????
- IT´S PARTY TIME!!!!!



En kväll som fick mig att skratta, en kväll som fick mig att minnas, en kväll som fick mig att inse vem som finns där inne i mig, I mitt hjärta, i min själ! Där bara du till hör! Jag kan inte sluta tänka på dig! Du är för snygg, för underbar, för saknad och helt enormt om tyckt av mig! Du vet vem du är och de är de som betyder! <3



En dag som vanligt!

idag har jag vart hemma istället för att vara i skolan, har haft fetaste huvudverken, foten dunkar och magen gör ont! Jag orkade inte hoppa på kryckor och har så ont i händerna efter gårdagen så jag ska försöka mig till skolan imorgon om jag mår bättre och sen ska jag skriva nationella, sen tror jag faktiskt att jag dra mig hemåt! orkar inte med detta just nu..

vill träna men jag kan inte, vill bestämma valborg klart men det lyckas inte för 7 tjejer som inte kommer överens är inte lätt att hanteras. Har ni några planer för valborg än da?

vet i allafall resten av helgen som kommer bli dunder! Jag vet att jag och Emma kommer att ha dunder roligt på söndag i allafall och ingen kommer kunna ta den ifrån oss! :D



den skulle just nu inte sitta helt fel på valborg! Gaaah! :D


Kort om min helg!

Min Helg! Skulle blivit bra med vart fan inte bra!

Fredag, börja i skolan, hem, fixa, Frida & Erika kom och vi börja fixa oss för att dra vidare till Karlholm men det var nog den sämsta festen jag någonsin vart på och det är inte okej att betala 50 kr för en fest som var total katastrof! massa bråk och bara allmänt värdelöst! Tänker bara på dig!

Lördag: Vakna förjävla tidigt efter en kväll som var värdelös, jag vaknade 08.00 för att jag ska ta tåget som går kvart över 10 till sthlm för att möta Mickis men hon var på " borta match" man säger så när man gör någonting man inte skullle gjort.. Hehe Men vi träffades i allafall halv två vid donken, drog upp och satte oss vid ALKISBERGET och käka lite å laddade! Sen var det AIK match på RÅSUNDA AIK-Häcken.. Att vi inte kan ta tre poäng är skrämande! :S Sen var de bara att ta tåget till Örbyhus och sen vart de lagfest ett tag men hade feber så drog hem och prata med en vacker sak! sen somna jag!


Söndag, vaknar med feber, känner att jag kan ställa upp för att stå i mål på matchen idag men jag skulle fan inte gjort de. Spelar första halvlek till 3 min kvar på den och då ska jag springa och ta bollen och sen var det kört... FAN!!!
Så ont jag har, har jag inte haft på år! Ett slita av någonting är an skönare än att få en DUNDER stukning så man inte kan träna på ca två månader och sen kan det ta upp till 6 månader att bli riktgt bra.. Men ja känns som min fotbolls karriär är slut nu, skadat mig varje match och det är inte okej längre. Jag tappar suget på träning mer och mer och det är absolut ingenting jag vill.. Vi vann i allafall matchen me 3-1 med 8 utespelare och Louise i mål efter jag åkt till AKUTEN!
HATAR SJUKHUS!

väl hemma så ligger jag i soffan, kan inte gå och ska gå på kryckor och grejer i minst 12 dagar.. äta 4 alvedon om dagen och massa annat skit! Nu blire till med ANDRA AVENYN och sen ringa en riktigt sötmänniska!

PUSS







Gaaha

Heeeej jag hatar vädret!! :O vill ha solsken och kunna ha sommarkläder, kappa/skinjacka!  Men nejnej

Det pirrar i magen så fort jag tänker på dig, eller när jag ser dig!! Gaah jag tror känslorna är på G! :P

Mycket text lite bilder nu förtiden! :D

Haft nationella prov nyss i engelska.. Jag är så här jätte "glad".. Som vanligt med andra ord. De två sista veckorna har jag vart jätte arg/sur/irriterad på grund av olika anledningar.. Men imorgon är de fredag och då hoppas jag på lite mer spänning, Emma vill att jag följer med till studentstaden och Frida och jag hade bestämt Karlholm.. Så jaadu, Vad ska man göra? Hemma i soffan kanske? Hmm, Neej hoppar det denna helg.
Lördagen är det lagfest med Dam och Herr innebandyn.. Ska väl bli kul, men jag fattar inte hur man kan beställa mat som man inte ens kollat upp hur många som äter de eller inte :S
Något fel måste det ju vara, så därför ska man lägga ut 150 spänn på en sittplats eftersom man inte äter maten så JÄVLA ovärt!

Fick också veta att min kära syster ska flytta till sydamerika i höst.. Hur hade hon tänkt där?
Lämna mig själv i sverige? det funkar inte så, det kan inte vara sant! Vill varken tro eller höra det igen. Att killar/Länder kan få en att falla så hårt är sjukt, det borde inte vara lagligt! Jag vill ha dig vid min sida sis! Du är min bästavän samtidigt som du är min syster! Det är sjukt men det är precis som för Alle & Amadan, Känner hur svårt det kommer bli om du lämnar mig här igen men anra sidan så finns det ju någonting positivt i det hela. Jag får bo gratis i sydamerika och bara chilla med livet i 2 veckor i december i såfall. hur lyx är inte det? (: Hoppas bara jag får någon med mig som kan åka så att jag slipper sitta på de där planet helt själv. Det skullle inte vara okej, Men aa jag är glad för din skull och att du hittat någonting som fått dig att vilja stanna och så, Jag tror jag kommer känna samma när jag väl är där. Tänker på dig, saknar dig och älskar dig! Du är för BRA!

Bästavän!

Det är verkligen inte lätt när det är svårt..  folk säger självklart finns det alltid saker att göra som kan göra allt bättre.. Just nu finns det inte så mycket mer att göra. Beslutet är taget för hans bästa skull. Maj månad kommer förmodligen vara de sista av honom. Jag vill inte ens tänka den tanken för det är så jävla sjukt, detta får inte hända.. "/  Kan inte släppa taget om dig, du är min bästavän! jag älskar dig nu och för alltid. Hoppas du blir stark sista månaden så du kan fortsätta vara vid min sida!

Vi 3!

Hag egentligen ingenting att skriva mer än tjabatjena!!! :D

Helgen kommer bli KANON!!! (:

Livet är en fest, idag fick jag ett ordentligt till tänkande.. Jag har tänkt och jag förstår allvaret till 110%..

Jag har en känsla att jag inte borde prata med folk om vissa saker, bara det absolut närmaste för det var så det var och det vart värre när man kom hit igen.. Konstigt nog! Men som sagt VÄLKOMMER TILL ÖRBYHUS, DET INTE DU VET OM DIG SJÄLV VET ALLA ANDRA!!! Tur som fan att man snart fylller år och man snart kan flytta vidare bara jag får den där lägenheten!! (Y)


Jag kan inte annat, jag kan inte styra. Men sanningen är att utan dig är jag inte mycket värd.
Finns mycket folk tycker men man ska gå efter hjärtat och ingenting annat..



Hjärtaoss! <3


det dunkar och de bankar!

Gaaaaaaaah, blir så less...

har så ont, det bara dunkar och slår. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, de är ett helvete och känna smärtan.. Speciellt när man längre inte vet vem man ska öppna sig för när folk ändå snackar om allt.

Folk säger att man inte gör det bättre genom att hålla det inom sig men det är nog det bästa man kan göra, Det sprider sig ändå bara över hela jorden om någonting händer.. Jag är så glad att jag verkligen har EN som lyssnar dag som natt, önska ni andra också hade de, Synd bara är hon inte hemma så kan inte lyssna just nu.. Men nu är det bara en månad kvar tills du kommer hem och fyfan vad vi ska ha de bra i sommar! Jobb,fest, umgås,vänner! <3

Jag tänker inte lämna dig!


Ligga på sjukhus!

En dag på sjukhuset..


Hinner kommma till skolan, är där en timme för att sen fara vidare till sjukhuset men en allvarlig allegi chock!

Så dum som jag är så får jag i mig en bit hasselnötglass så jag får en allvarlig chock så jag måste till sjukhuseet. Minns inte ens att jag fick en tablett i skolan, så därför fick man ligga på sjukhuset i ungefär så där 7 timmar och ta massa prover varje kvart..

Resultatet för nötter är en farlig sak i min närhet.
Svimma.
sprutor.
Prover.
Medicin.
ingen andning.
klåda på heeeela kroppen!

Inge mer chocklad för min del, Ni som är allergiska mot nötter ÄT INTE någonting som kan innehålla spår av nötter.

Emma, du är en fantastisk bra vän, Vad skulle jag gjort utan dig som var med mig på sjukhuset hela tiden, fick mig att försöka skratta. Fick mig att tänka efter vad som är bra och dåligt. Du är en vän som alla skulle vilja ha, och jag är så GRYMT glad att jag fick dig som min vän! Även fast jag berättat vad jag tyckte om dig första gången jag såg dig :P Hehe Jag älskar dig!


Prata med världens bästa syster nyss, jag är glad för din skull, jag saknar dig och jag älskar dig. Nu låter det också som att det inte blir någon Thailands resa att det blir ner till Caribien i stället för att träffa en pojke och massa vänner till henne/dem!

Hon ringde mig och jag vart hur glad som helst, tyvärr fick hon höra en del hon inte ville men jag vet ju i allafall att det är bättre att säga sanningen direkt istället för att hon ska gå och tro massa bra så är det inte de..


Vill inte att du lämnar mig här i sverige Mickis! Jag älskar dig! <3



MimmiGustafsson!

Både bra och dåligt! "/

SHENNNNA!


Sitter i skolan, har en riktigt skön lärare..
Men idag är det KAOS igen, Går i skolan mellan 08:30- 22:30 men jag går lite tidigare.. (:

Ska in till stan och träffa bror på DONKEN och käka med han och Sofia, ska bli skönt att träffa dem igen!


Jag är glad men jag orkar bara inte lägga ner energi på vissa saker, så därför kom jag på att det är bättre att bara låta det ta den tid de behöver och sen får man se hur och vad det leder till..Kan väl inte säga att resultatet igår vart bra på något sätt. Det är inte bra för AIK att förlora så mycket och nu kanske deras tränare Mikael Stahre att avgå.. NI KAN LÄSA OM DET NERDANFÖR!!




STOD I AFTONBLADET!!!!

Pressad Stahre efter AIK:s historiska fiasko

AIK 2010 är den sämsta regerande allsvenska mästaren genom tiderna.

Nu erkänner tränaren Mikael Stahre att fiaskot kan få konsekvenser.
– Om det är det bästa för AIK så kliver jag självkart åt sidan, säger Stahre.Jonas Gudni Saevarssons skott tog på Sebastian Eguren och 0–0 blev till 0–1 på Råsunda.Regerande mästarna från Solna har två ynka poäng på sex matcher. Dessutom har laget gjort ett enda mål så här långt i årets serie.

”En hemsk upplevelse”

Det är uppenbart att väldigt mycket inte står helt rätt till i AIK.

– Det var en hemsk upplevelse, vi vinner inte matchen trots ett rejält övertag. Vi går bara och väntar på att målen ska komma, säger Mikael Stahre till eurosport.se.

Som om det inte vore nog med de redan mycket mediokra resultaten går AIK nu in en 10-dagarsperiod med tre svåra matcher. Först väntar Kalmar borta på måndag, efter det serietrean Häcken hemma nästa lördag och därpå är det dags för nuvarande serieledarna Helsingborg på Olympia torsdagen 29 april.

Måste visa värdighet

Redan direkt efter gårdagens match sa AIK-tränaren Stahre till Sportbladet att guldchansen är borta.

– Ja. Men det är inte det vi diskuterar nu, hur vi ska vinna SM-guld, utan hur vi ska klara av att hålla huvudet högt och representera klubben på ett värdigt sätt.





AIKAIKAIKAIk!!!




MimmiGustafsson


DOMAR FITTA!

Var och kolla match idag..
AIK- Halmstad 0-1..
DET SUGER RIKTIGT HÅRT!!!

DOMAREN VAR KAOS, DÖMDE BORT 2 MÅL FÖR AIK!! INTE OKEJ!!! 
 




Men fick träffa en fin person och andra vänner från sthlm! (: <3

Sommardofter

Jag känner att det är på väg mot vår/Sommar!

Jag älskar att känna den tanken, att vara glad när solen tittar fram. Idag blir det skolan och sen hem ut och gå och se ut och springa och träna! Jag älskar att känna att det är PERFECT dag att träna! (:


Emma är bra! <3

Panik, Kaos & Ångest!

Hel galen kväll igen... Kaos, panik och ångest är tre bra ord att beskriva kvällen med!

Börjar med att jag, Johanna och Ida sitter hos mig och ska fixa oss eller de var fixade men jag fixade mig.. Vi bestämmer att vi åker in till stan för att gå på en så kallad "fest" i årsta.

väldär, Vi kommer dit, inte en jävel där. Det bli jobbigt och vi vill gå men ger det en chans. Vi väntar och sitter och dricker lite för att sen dra vidare mot Björklinge för att dra på en fest där men den som skulle hämta hörde inte av sig så det va bara att vara kvar en stund till.. Senare mot natten så får någon panik av massa olika orsaker och vi typ springer där i från till bussen, Försöker andas och bara ta det lugnt, Väl på bussen får en igen ångestattack och så var det bara att åka hem. Jag är glad att jag just tog med er och ingen annan! Ni är verkligen riktiga vänner! Sötnosar..!

Nu ska jag ta mig i kragen och se till att plugga lite så man får upp resten av betygen till Vg som är kvar..
Hoppas på att det blir bättre till nästa helg!!



Jag älskar dig!

MimmiGustafsson

jasså

Har inte mycket att skriva om... 
 
kan säga att dagen igår var bra, kvällen var grym. Spela massa spel, skratta och hade oss! (: Det finns vissa bättre än andra..

Det finns människor till allt!

Idag blir det Pizza, fixa,dusch, Fieeeesta.. Som de vart hela lovet med andra ord.. Haha!


Glad för Mickis skull!<3


En rund kväll på stan!

Igår var jag med Emma som sagt, Vi möttes upp på stan då Emelie också var med! (:
De är två riktigt söta tjejer de där.. Glad att jag lärt känna er båda! vi gick till donken så man fick köpa sig en cheesburgare, riktigt gott. Sen så begav vi oss alla tre hem till Emma för att hon skulle duscha, Emelie Skulle vänta på skjuss och jag skulle bara vara allmänt social med hennes säng.. Hehe,  låter fel men jag älskar den!
Sen när Emelie åkt så hoppas Emma in i en dusch, Emma gillar mormor trosor ni vet såna som går över naveln och hänger så där fint i rumpan.. Vi som råkat säga att Emma är normal eller smart var bara irioni, ehe.

Kvällen vart i allafall KAOS jag och Emma tänkte ba aa men vi drar med ett par kära vänner till oss på fest i lubo, Men vaffan det var en lokal, kosta 30 kr och polisen kom så vi sket i att gå av bussen. Vi satt alltså kvar och åkte G-sunda runt.. Hahha, Man vart nästan full på en "gubbe" Som troligtvis hade duschat i parfymflaskan, det lukta verkligen grymt mycket, vi satt och höll på med allt möjligt kostigt på den bussen hehe.. Men när vi kommer in till stan igen för att åka vidare mor slavsta så ser vi att bussen har precis gott. Vi sätter oss i kuren och väntar på bussen, Det kommer typ ett gäng 13 åriga killar och dricker öl, röker och har potatis krossare med sig. Det var helt enkelt ett gangster gäng, Ehe, De var helt galna la handen runt Emma, fråga om de fick följa med, Shit KÅTA SMÅ ODJUR! gå hem och lägg er sa vi.

Vidare på bussen till slavsta så sitter vi med en tjej som heter Zandra och en kille som gick på livets ord (En skola) Han ville inte säga det för det är PINSAMT att vara kristen enligt han men vi satt och skratta och prata.
De säger att de säger till när jag och Emma ska gå av, tror ni inte att vi åker åthelvete för långt så vi måste åka runt med den bussjäveln också? Joo självklart, men vi hade iallafall den skönaste busschafören någonsin. han var grym! (:

Vi kom fram till den så kallade "festen som skulle bli grymt fet" Men den var typ sämst, det var typ inte ens en fest, det var massa tråkiga människor, fulla och höga människor. USCH!  Men sen kommer Sammy in genom dörren och jag blir jätte glad för vi har inte träffats på ett bra tag, men det var kul.. (: Crille och Adde körde mig och Emma till donken och Adde bjöd på cheesburgare, GOTT! Sen vid 01,00 så åkte vi och lämna av Emma utanför hennes dörr så hon var 3 min sen hem hahah rätt kul.. eheh. Sen for jag, Adde och Crille vidare till station för att lämna av mig och jag tog tåget hem, kolla film och sov i soffan. SÅ jälva skön kväll men ändå kaos!


Idag får vi se vad dagen och kvällen bjuder på, hoppas de blir kul, för det blir det iallafall imorgon!:D

/ Mimmigustafsson!

Emma gör min dag!

Sitter just nu hos Emma, Hon älskar mormor trosor.. Speciellt när det hänger så där fint vid rumpan och när det går över naveln..  Emelie Var nyss med oss, men hon skulle bort så hon åkte hem.. Om jag fortsätter umgås med det här fina tjejerna så kommer jag bli helt hjärntvättad genom deras random snack.. Idag blir det i allafall en kväll med Emma, så jälva bäst tjej det där..

igår var jag med Johanna och Ida, så jävla sköna brudar. Johanna like COOL så där med pappa och Ida och jag skratta som vet inte vad..  Sen gick man ner och träna och jag var förförsta gången ute och sprang.. Så jälva skönt! (:  Sen var jag och Ida själv när Johanna hade åkt till stan för att gå på bio med Emma. så vi gick och köpte läsk, godis och sen kolla film och prata hela kvällen. så sjukt underbart rolig dag så det går inte ens att beskriva, det här är inte ens hälften av dagen..

Nu ska jag kolla på the hills till Emma är helt klart. Sen blire röj! :D 

Det jag avsluta går verkligen bra nu, visst bara gått 3 dagar men den först dag är alltid jobbigast och sen blir det bara lättare och lättare! (Y)

ha det bäst! :D

varje steg jag tar så finns de alltid där!

Idag väntar man sällskap av en fin människa (:
Just nu orkar jag inte göra så mycket så jag hoppas att vi lyckas få det mysigt och bra på något sätt..
Jag har träning ikväll och jag vill verkligen träna, känna hur hårt jag kan ta i och hur mycket jag kan skrika. Det är någonting som får mig att må bra! Träna, ett liv utan träning för en människa som är frisk, går miste om någonting underbart och jag förstår inte hur man bara orkar vara inne..

Jag hoppas att det kommer en lägenhet snart här inrullande till mig.. Sommaren blir det i allafall att ta en lägenhet i sthlm och fixa jobbet, Kanske blir så att jag har ett klart helg jobb när jag fyller arton (Y)

Sen fick jag veta att jag ska stå i mål i helgen på matchen, Hehe jag undrar hur det kommer sluta, det känns inte som om det kommer sluta bra men det är väl bara bita ihop, Det var jju ändå jag som ville stå :D


Frida Westerberg och Filippa Löövgren Jag älskar er! <3


Frida och jag, har ingen bild på Filippa på datorn än men det kommer! :D

Känner mig friii som en fågel! =)

Orkar egentligen inte blogga men kan inte göra så mycket annat eftersom man inte kan stå! :S



Jag har haft en kanon bra helg både hos Erika och på kryssningen!
Har nog aldrig träffat så trevliga människor, Haha
De trodde inte jag kunde shoota men klart jag kan! xD

Hehe, Emma och jag ska rymma!  
kommer inte finnas spår av mig och henne! Du är bäst! <3




Fångad av en stormvind fast vid dig, Ingenting kan hindra mig!!


/ MimmiGustafsson!




Varför?

Varför bryr jag mig om det, när jag inte ens är värd de?

Ni tjejer och killar som jag pratat med har alltid haft rätt, men när ska jag inse? Tell me..

Men jag mår fan bättre utan!  (:

Sängen ropar!

RSS 2.0