från en orolig syster till en underbar bror! <3

Teddy, jag vet att du är så sjukt stark så jag vet att du kommer klara av det hära!
Jag vet att det kanske är tungt men jag vet att imorgon kommer du vakna upp och må jätte bra igen och verkligen stå på bena!
Vad som än händer kommer jag alltid finnas vid din sida, skit i alla idioter som inte får dig att må bra, kör bara ditt egna så är det latch sen, du är min bror och jag vet hur de är, men vi klarar det tillsammans!
Pickipicki döden är farligt, förlåt för de jag gjort på dig! Jag älskar dig i allafall! <3

Historian om barcelona!

Dåsa, nu ska jag börja med att återbetätta min resa i Barcelona med underbara människor, Som Mickis, Linnéa, kotten och KB.. Jag fick som sagt min resa av mickis i 18 års present och vill verkligen tacka dig för de! Nu väntar bara nästa resa (: Jag har nog världens bästa syster skulle jag tro och dra mig baklängest hur kul vi har det tillsammans, det är sjukt! sen vill jag verkligen tacka er andra som stod ut, hehe!

Men ja, vi åkte i onsdags natt och var framme i barcelona ganska lagom till 1 så vi checkat in på hostelet, as bra hostel, och galet mycket folk! Helt dunder alltså! sen åker vi ner till stranden, tar en titt, käkar lite, glassar lite och mår finfint, sen  när vi kommer tillbaka till hostelet tar vi en powernap och sover lite, underbart skönt! Men sen jävlar drar allt igång, vi böjar fixa oss och har as kul på den så kallade "förfesten" som var inte ens en timme heh, sen var de vidare ner mot "stranden" om man får kalla de så, var på två jätte kända krogar där, ena hette Catwalk och den andra hette SHOKO? Eller har jag fel? var dock galet kul och jävligt smet var vi nog alla. Skönaste kommentaren var ändå..
Mickis & KB, varför kommer alla till dig Mimmi?
Jag, men tjejer ni måste ju vika på höfterna, inte panssionär ställning!
Mickis & Kb, hahahahahha, men nu har du för mycket luft!
Jag. lär mig av er, ÄGDA!!! :D
Sen var de i allafall så att vi kom hem till hostelet men ingen minns hur, kan vara tungt då, hehe!
Vet att vi åkte hissen längst upp och att mickis slockna u mitt rum istället för hennes så vi hade lite mys med chips och nötter tydligen, haha min hals var dock inte rolig alltså. haha!

Fredagen: Vaknar upp av att Mickis har tagit mitt täcke så väcker henne när vi sovit två timmar, allt finte!
Går ner och käkar skabbfrulle och drar sen och byter om till badkläder och åker ner på stan, åker turistbuss och hade finfint, Somna dock på bussen av all bakfylla och allr var de nu var, galet fint var de i allafall i barcelona, jag och Linnea somnar överallt haha! Bruuuumm! sen när vi var klara med de, var vi på stranden och bara tog de lugnt, alla somnade så hårt. men det var nice! sen vidare hem för att ta en powernap och då somar Kotten och Lily så de sover tills på lördagen medans vi alla andra går ut och röjer på någon klubb i ett kvarter där de inte får låta och mickis hitta sig en bög kompis! haha, SCHYYY MANNEN! haha, klockren! Men ja, sen var de inte mycker mer på den dagen!

Lördagen då allt händer, haha, sköaste killarna dyker upp från ingenstans och festar galet.. Men på dagen åkte vi linbana och såg ut över barcelona, hade de dunder och gick av vid stranden, dagen vi sov som längst! så jävla nice! fick dock inte så mycket sömna alls eftersom att jag sov själv med massa random från ingenstans haha, sköna var de i allafall. men ja, åter till kvällen är de för fest i mitt rum där den kommit nya killar, så vart ensam med 4 killar, helt sjukt men för ferren var nice, de var en massa folk, vi var 12 stycken som gick ut efter de, då vi åker till en Strandbar som de är teckno på och de var bra musik men ja, skumt folk.. haha,
Sen åkte jag, kotten och Lily hem tidigare och sov.. Mer om den kvällen behövs inte avslöjas! (:

Söndagen, då vi bara sov och chillade, packade och stöttade Rachel, skönaste och sötaste tjejen på hostelet, sjukt underbar tjej, hoppas du fick tillbaka allting som vart tagen och att du kommer hem igen! Massa Pussar till dig!
Gjorde inte så mycket så ja, vi gick och lade oss grymt tidigt vid 2 kanske, så var de upp vid 6 igen då vi far till flyget och tog de hem,

Måndagen: kom hem vid 6 och vill jätte gärna tack Rebecca som ställde upp och hämtade oss och lämnade oss, du är guld värd!!

Så nu kommer de lite bilder här också, sen finns de fler på FB! :D



Jag älskar dig Michaela Gustafsson!


Hemma igen tyvärr

de flesta brukar säga: Borta bra men hemma bäst. men det stämmer absolut inte för mig, jag säger hemma bra men borta så jävla mycket bättre!
SOOOOVA???  '
JAATACK! (:


Hemma igen tyvärr

de flesta brukar säga: Borta bra men hemma bäst. men det stämmer absolut inte för mig, jag säger hemma bra men borta så jävla mycket bättre!
SOOOOVA???  '
JAATACK! (:


BARCELONA!

Jag svar, det har har vart min absolut basta tid pa hur lange som helst, jag vill verkligen inte hem..
Men jag far se de positiva i de hela, drar ju andra sidan om tva manader igen, nagon som ar pa?
Kan inte skriva sa mycket mer just nu, men bilder och hela javla resan kommer att komma upp har, kan saga att jag avr pa catwalk och det var det basta party stallet nagonsin sa jag sager bara FUCK SWEEEEEDEN!!!!
 
Sverige har ingenting att komma med, varfor bor jag dar?
Hm, dum fraga, men sa fort studenten och allt ar taget, jobb och allt sa drar jag! jag bangar inte en sekund pa att dra pa tisdag da jag vart hemma i ungefar 16 timmar, haha!
Jag alskar BARCELONA!!!

jag vet vad jag ska gora nu, ska ta en fet drink och bara softa,
skonaste folket pa mitt hostel, en javla massa bagetter dock!!!
Men vaffan, Lev livet och kor pa de som kanns ratt,
See you later. I LOVE THIS PLACE;)
What's the time?
It's PARTY TIME,
Fuck this shit and take a drink = Vodka- Redbull  :)

Hejdå sverige, hej Barcelona!

Nuså!!
inte alls lång tid kvar, snart får man presenter av familjen, sedan vänta på att syster ska bli klar och där efter drar man in till BJ för en kväll men fina människor, sedan vidare till flygplatsen där man sätter sig på flyget och drar till barcelona, de kommer bli dunder.. jag känner de på mig, ifall jag inte dör innan! Känner mig ¨så jävla rädd;O 
 

Vad gör vi? Jo nu kör vi, drar till Barcelona så hörs vi! Hare bra pusshej/ Mim

Älskade saknade vän! <3




Simon min älskade vän, det finns bara en som man tänker på dag som natt!
Det finns bara en som du, din humor och våra dagar tillsammans är minnes värda..
Jag vill verkligen att du kommer tillbaka, jag vet att det inte går men önska i allafall att de gick!
Önska jag kunde känna din närhet, få vara i din famn när de är som mest jobbigt, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva min kärlek till dig! Du är min absolut närmaste och bästa Pk, de var i allafall så du och jag sa de!
du har och kommer alltid finnas i mitt hjärta, du har och kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!
Rent ut sagt, Jag älskar dig!♥ 



















Bilder

En del bilder från min 18 års dag!
men mer finns, orkar bara inte lägga ut flera :P

5

Allting känns underbart utom att jag inte får vara med när mina bästa vänner fyller arton år, jag får inte retas med Jon, och jag har en hel del flugor som bara drygar så jag blir sur och får mer huvudvärk..
Men nu är de heller inte lång tid kvar tills jag sitter på ett flyg med 4 bra tjejer och sen i barcelona, mår dock inte bra så önska på ett sätt att jag fick vara hemma, så det blir ingen utgång för mig, jag är i stan någonstans och softar i stället, hoppas att någon vill mysa med mig bara.. hehe!
Jag drömde sjukaste drömmarna i natt men jag vet att det inte stämmer så mer går vi inte in på. kOmmer lite bilder sen i fredags också (: Ha de bra / Mim

Utan rubrik`?

saknar mamma, saknar angelica, saknar allt i stockholm!!
Vill bara ha Angelica här just nu, hon är e¨n sån fin vän, en underbart bra vän som alla skulle vilja ha!
Ohja! Jag tycker massor om henne, hon får mig på toppen humör, de gör bara inte att ändra.
Jag älskar dig gumman! du är toppen glöm inte de!

Nu drar vi snart!


Packat och klart, imorgon åker jag inte till skolan för att jag är sjuk..
tjejerna vill gå ut innan vi åker till flygplatsen men jag vet inte ifall jag kommer palla.
Så vi får se hur jag gör, jag vill i allafall kunna åka till barcelona glad och frisk me frågan är om man lyckas?
Öroninnflammation, svårt att andas och hur jävla flygrädd som helst, hur ska detta gå?
Kommer väl dö innan jag klivit på flyget :O
Men ja, hoppas jag får en minnes värd resa och bättre kan de inte bli, jag åler med min bästaste syster! (:

/ Mim


Saknar

Suttit vid pappas arbets dator där jag hittade massor med fina bilder sen vi var i Asien, saknaden är galet stor för den, men nu kör vi igen på barcelona!

Bilder från ASIEN och alla dessa olika ställen vi var på (:



Finte!

Nuså, känner hur de funkar med allt utom att jag är sjuk.. men de går över (:
Nu så vet jag precis hur jag känner också, jag ska ta steget och träffa dig, känner bara att jag inte vart redo, men nuså, nu kör vi ba rakt igenom! jag är taggad!

Nu blir de sova så man kanske vaknasr frisk! :D


Sjuk & åter sjuk!

Kul, jätte roligt, känner verkligen hur jag skrattar 24-7.
Nej inte ett dugg, åker till barcelona imorgon natt och mår så jävla kefft, kan ju inte ens stå, äta, allt jag kan är att sova! Jag skrattade inte ens åt "lillsnorre" som Emma fattar, det är fan inte okej då, då måste man vara sjuk 
:(. Tränade inte i måndags, inte i dag, inte imorgon, inte på torsdag, missar matchen på fredag, missar matchen på lördag & matchen på söndagen! Känns som en lyckad vecka!

Känns som om jag bara kan klaga just nu, men de får man faktiskt göra ibland. Jag har i allafall världens finaste vänner som bryr sig om allt, Tack för att ni finns, och tack för att ni betyder så fruktansvärt mycket för mig! ♥
Nu måste jag försöka äta och sen sova om jag ska orka packa allt tills imorgon natt, sen ses vi på BJ imorgon kväll innan vi far iväg till flyget! (:



Vill vara liten igen, så allt kan rulla på ordentligt, må bra, leka och ångra en del innan man ändå är vuxen som jag nu är! men jag är ju trots allt bara 18år, snart får jag ju till och med göra en sak som jag lovat mig själv att inte göra först jag blir 18år, 6 månader 4 timmar och 2 sekunder! fråga inte varför! :P

Seeeyah! / Mim

En vanlig dag på 18 barre

Tjenis, idag har man bar vart i skolan men en bakfull Emma, men jag fick henne att stanna kvar i skolan.
Som väntat var dagen tråkig, väldigt mycket kaxiga ettor och treor, de vet ju precis själva vilka de är.
hålla på att skrika massa onödigt skit och bete sig skumt, ja knas.
Tydligen är mitt smeknamn Klumpen i skolan sen jag samla i Entrén, Men det kan man väl ta.
Jag hade galet kul den dagen i allafall, Och nu är de inte alls lång tid kvar tills vi brudar åker till Barcelona och där ska de verkligen bli galet, illa bara att det är en viss liten knas unge jag saknar som en tok!
Önska jag hann träffa dig innan men det kommer nog aldrig att funka men tills jag får träffa dig är de heller inte lång tid kvar så de är väl bara sefram emot de, men ja ..

Jag ta galet taggad på att bara sova just nu, fick hjärnskakning i fredags upptäckte vi i lördags och att mina blåmärken var lite skumma för ett fall, menmen, kanske sånt man får ta? ont gör i allafall..

Men nu ska ni få se någon bild sen innebandy lägret, sen ska jag göra mat, städa, sova, packa träna och sen kommer jag befinna mig i stan resten av veckan troligtvis! hos något knasbarn! (:


Min grupp som vann denna aktivitet! Grymt!


Stenhagen, fotot innan vi vann mot FBC  9-1. Ingen var med på att bilden togs, hah smarta brudar! ;)

 / Mim

Åhhhh STENIS!

Innebandy läger igår da, var som sagt galet bakis, menja!
KOmmer ut till fyristorp där vi ska tälta i millitärtält och allt skoj, sen var vi och lekte lekar, grilla, myste och snacka. Allmänt mysig kväll faktiskt. Sov gjorde man ju inte på bästa sätt, kallt och folk som snacka i sömnen, själv snarkade jag tydligen :P

Sen taggade vi in för matchen när vi vaknade imorse och åker till STENHAGEN för att Köra över FBC, Och vad gjorde vi??
VI VANN MED 9-1, Så jävla skönt! Folk ba kör och grejer! Ett toppen lag med toppen brudar!  Nu taggar vi in för säsongen!!!

Och nu blir det verkligen sova för mig, kan knappt prata, ont i hela kroppen, mår sjukt dåligt och orkar inte ens stå på mina egna ben just nu, fråga mig inte varför.. för de vet jag inte själv!

Vet bara att jag saknar mina bästa!
Nu sover vi! Godnatt/Mim

Fredagen 20/8-10

Tillbaka till i fredags, jag har världens bästa vänner till att börja med!
Angelica min älskade, tack för att du tog dig hit, utan dig skulle jag nog inte orka kvällen men tack!

Var en galen kväll, kom massa med folk, folk som var bjudna, folk som inte var bjudna, men vaffan skit samma!
Jag vet inte vad jag ska säga, var tydligen massor med folk, själv minns man inte så mycket men vet att jag hade kul och jag har galet ont i skinkan (efter en tur i trappan) folk som berättat, Ont i skallen( ramla och slog skallen i toalett dörren) Ryggen är inte rolig, magen är åt helvete! Men som sagt man fyller bara en gång om året och speciellt 18 fyller man ju bara en gång i livet så de är värt de, frågan är var i från jag fick alla mina skumma blåmärken ifrån, Rent ut sagt en riktig karatefylla, och snett gick de!

Kommentera om vad ni vill höra? :D

Men vaffan tack för att ni kom sötnosar!
OCH ETT JÄTTE STORT TACK TILL MIN PAPPA! JAg älskar dig!


Kung för en kväll, slav dagen efter!

Spååårad kväll men galet rolig och helt jävla kanon bra! (:
HAr tyvärr ingen tid att skriva om vad som hände och inte och inga bilder heller men det kommer när jag kommer hem från Innebandylägret jag nu ska dra mig till, Fett jobbigt att spela innebandy bakis! :/ Knas, Men man fyller bara 18 en gång i livet så jag säger bara kör stenhårt när ni fyller 18 om ni inte gjort de, för det är verkligen en dag jag rekomnderar att festa galet på! :D

Nu blire packa och röra sig, finns på mobilen i natt, ska sova ute i skogen så hoppas att jag har mottagning ifall någon ska ha tag på mig, annars vet nu varför!

Shoo!

Dagen D.. MIN FÖDELSEDAG!

Idag är dagen D här! (:

Idag är ingen vanlig dag för idag är de Min, Amandas och Nathalies födelsedag!! HIpphipp hura!
Jag sov i stockholm hos min underbara vän Angelica som jag fick en present av 00:00, inte illa, Först på att säga grattis och första presenten av henne! Fick en jätte fin tröja, bilder kanske kommer vem vet!

Nu väntar jag på att hon ska komma hem efter de ska vi dra oss in mot Slussen för att möta upp Pappa.. Sen drar vi hem till mig och TAGGAR GALET FÖR IKVÄLL, För då är de party!!!!!! (:

Jag är galet taggad och inte nog med de, Ju snabbare tiden går dessto snabbare DRAR JAG TILL BARCELOOOONA!!! (Y)

Skiver mer efter en Spåååårad kväll imorgon ;) / Mim

Snart är dagen D här...

Vad gööör vi? NU KÖR VI!!
Taggar in till stan och kirrar biffen och sen drar jag vidare mot Stockholm och umgås med min underbart söta vän Angelica, sen sover jag kvar där och för en gångskull vakna upp på min dag som är imorgon med min vän angelica och sen åker vi hem till mig för att fixa för sen jävlar är de FEEEEEST!!!!
Jag om någon är galet taggad! ;)

Haha, Filip ba kör kommer med wiskey i skolan ba aa ska bara lämna till polaren min .. Hehe, skön snubbe!
Saknat dig pullan! (:

18/8-10

Imorgon är det skola.
Sen vidare till Stockholm och jag vill träffa dig! Jag saknar dig, vill krama dig, mysa med dig. bara känna din närhet!
Underbara du! (:
Mår bra nu kompis, för allt går bra nu kompis! (:

Vad gör vi?

BANANER?
LIGGA?
TREKANT?
TOALETTEN?
VAffan Ettorna måste vara grymt rädda för mig och Emma, vi ba kör!!!

lätta ord så man kommer ihåg och kanske fattar vem vet?

Rider, Bananer, Ligga, Trekant, du får vara med, nej asså de blir inget. Smoookisch, taggisch, Kirrii, Firri och Firri som tittar ut! :D
Vad säger du Emma! ;)

SKOLAN IGEN DA!!!! ;)

Yes, då har skolan börjat igen! Känner mig galet taggad faktiskt, Känns DUNDER!!
Har vart i skolan hela dagen med Ettorna och Emma.. Har lallat omkring och hjälpt ettorna, Har vart den roligaste dagen i skolan på länge faktiskt (:
Känner att jag är galet taggad tills imorgon också, då de är skola igen, två prov och sen vidare till huvudstaden STOCKHOLM, Så får jag äntligen träffa min underbara vän Angelica och sen drar vi vidare på middag med jobbet, skulle vilja träffa min sötnos också, saknar dig. Men vet inte om jag kommer hinna! :(

Annars tar vi de bara om två veckor, en helg bara du och jag, längtar så sjukt mycket Vännen!
Men nej, nu lär man plugga lite till så de blir att plugga Medicinskgrundkurs och Matte! Låter toppen! (Y)
Gjorde ett prov idag och fick VG+ Så det blir väl MVG i de ämnet, fett KUNG!!! :D


VAD GÖR VI???
JO NU KÖR VI!!!! :D

Livet leker som aldrig förr!

jadå har man spelat match idag dåra!
Har väl gått mycket bättre än idag men det är väl bara fortsätta kämpa!
Första halvlek var nog den bästa halvleken utav alla matcher spelade, Andra halvlek var ren KATASTROF!
Men vad gör man inte? Börjar med att göra mål i första efter 10 sek, inte illa i fotboll... haha
Sen gör vi mål efter kanske 20 min eller vad vet jag, första halvlek var nog den längsta halvlek jag vart med och spelat. massa skador. massa frisparkar och annat tjafs.. Men bra kul!
Andra halvlek var dock inte roligare, för då börja vi sacka efter och tappade allt verkligen! de gjorde 4 mål, var ac ett var verkligen så mitt fel. Men som sagt bara bita ihop. Fick straff på mig också och den gick solklart in.. Bra lagt och väl placerad, så den skulle jag väl inte ta helt enkelt.
I övrigt känner jag bara att livet rullar på som de ska, Inga motgångar eller så heller så känner mig galet taggad tills på Torsdag, fredag och sen är de ju BARA 6 dagar kvar tills vi åker till Barcelona! Sen saknar jag mina fina i Stockholm!
Saknar även dig som en tok!
I natt ska jag tillbringa natten men min bästavän & syster vid namnet Michaela Gustafsson! Älskar dig mer än allt. Att höra dig skratta får mig att le, att se ditt leende är allt för mig, att du finns där vid min sida är de bästa som hänt mig! Jag älskar dig och är verkligen glad över att du finns vid min sida i alla lägen! Du är mer än min syster, du är också min bästa vän!♥
Finaste tjejen på jorden och tack så hemskt mycket för min ARTONÅRSPRESENT!

Hej Mimmi



Hemma eller borta � du trivs över allt. Livet leker.



SÅ JÄVLA SANT!!! 
Livet leker som bara den just nu! :D / M

En vecka upp bokad!

Idag är de söndag och dagarna börjar gå segt... Man känner att skolan börjar ta sig närmare och sommarlovet snart är slut. Känns tung men ändå ganska skönt om jag ska vara ärlig! Jag känner mig taggad på de här med skolan just nu, känner att det kommer gå lite bättre i är en tidigare om det inte fortsätter med mina blåsor och allt galet!
Denna vecka har jag massor med planer framför mig, helt galet taggad på denna vecka..
  • Måndag träffa Margit & Match mot Österlövsta, i tobo klockan 18:30 (:
  • Tisdag, plugga galet inför onsdagen. Träffa Emma och fixa mat!
  • Onsdag, Skolan, plugga, skriva prov. träffa Emma, Fixa mer tills fredagen
  • Torsdag, Skolan, skriver prov, gör poweryoga, drar till Sthlm och äter middag med jobbet! (:
  • Fredag är dagen D, Då jag FYLLER hela ARTONÅR, Galet taggad och inte nog med de så är det PARTY SOM GÄLLER! :D
  • Lördag, upp och packa sen vidare på Innebandy läger.
  • Söndag, vakna, träna och sedan hem. Full vecka är bara förnamnet! ska hinna med en hel del där emellan också! .. ahhaha

AIK DROG SIG UPP ÄNDÅ!

bell Totalt
LagSVOFGM-IMDP
S
= Spelade matcher,
V
= Vunna matcher,
O
= Oavgjorda matcher,
F
= Förlorade matcher,
GM
= Gjorda mål,
IM
= Insläppta mål,
D
= Differens,
P
= Poäng
Widget
Hämta widget för tabell
Helsingborgs IF 18 13 3 2 30-13 17 42
Malmö FF 18 12 3 3 34-18 16 39
IF Elfsborg 19 9 6 4 38-24 14 33
Örebro 18 10 2 6 25-20 5 32
Mjällby AIF 18 7 5 6 20-15 5 26
Kalmar FF 19 6 7 6 23-27 -4 25
IFK Göteborg 18 6 6 6 27-15 12 24
GAIS 19 6 6 7 16-20 -4 24
AIK 19 6 4 9 16-21 -5 22
IF Brommapojkarna 18 6 4 8 15-20 -5 22
BK Häcken 18 6 4 8 20-27 -7 22
Trelleborgs FF 18 6 3 9 17-27 -10 21
Djurgården 18 5 5 8 18-24 -6 20
Halmstads BK 18 6 2 10 17-25 -8 20
Gefle IF FF 18 5 4 9 19-24 -5 19
Åtvidabergs FF 18 3 4 11 16-31 -15 13
Det säger att AIK inte kommer ta sig upp men titta vad som hände?
Jo AIK drog sig några trappsteg upp ändå!!
Måste förövrigt säga att det inte var bra drag idag men vaffan AIK VANN de är Huvudsaken! :D

Livet har sin egna gång i vissa lägen!


Kaos, lack, sne, sur, arg vet inte vad jag är just nu men kanske är besviken rätt ord?


Vet inte vart jag ska börja, eller vart jag ska sluta.. börjar jag mitt i en sak kommer jag bara vilja skriva om massa annat, känns fan inte värt de alltså..! kan ju börja med att säga att kvällen blev till en massa problem och kaos, men sen löste de sig! Är så stolt över min finaste Lina Lundberg!
får taxin betald och allting så jag vet inte vad som gick snett på vägen men någonting var de.. Kommer till fiskis, och blir på fett dåligt humör.. går och hämtar mitt paraflax och blir på ännu sämre humör, vet inte ens vad problemet var men någonting var de tydligen... börjar bli ganska trött och riktigt less på speciellt dig, har känt dig knappt 2 månader sen vi tog upp konatken igen och ändå gör du som  du gör? vad var grjen med de? 
GAaaaaaaaah skulle kunna fråga 1000 frågor men inte få ett enda jävla svar!!!
Man kan lika bra ge upp skiten innan de blir någonting som detta, tack och hej eller vad vill du höra?
Fucking banan, vad less jag är!

folk brukar säga att man ska ta den med en nypa salt och rulla bollen vidare, men är de så jävla lätt när folk är så "positiva"? Det är för fan bara patetiskt.. Säg vad fan som är problemet istället så kan man möjligtvis fixa det direkt istället för att de ska bli massa jävla missförstånd och fucka upp varandras kvällar! :S
Fattar inte varför man inte bara kan säga dirket hur man tycker och tänker till människan man pratar med.. Är man för feg, rädd för att såra, rädd för att göra fel? VAD FAN ÄR PROBLEMET?

A som sagt vart vaken sen sju och det kanske märks på mitt humör, men de skiter jag i för nu säger jag var som kommer från hjärtat känns de som! men jaa, som folket brukar säga eller i allafall min älskade vän Filip,
Fast han snackar om tjejer och Djurgården, de gör jag DOCK INTE! Jag pratar om killar och GNAGET!

KILLAR KOMMER, KILLAR GÅR... MEN KÄRLEKEN TILL GNAGET KOMMER ALLTID ATT BESTÅ! THAT´S IT!

Jag saknar min fina vän Angelica! Underbara vän du är så underbart bra! <3
Kolla in hennes blogg vettja!

www.carrie.blogg.se ruskit fin blogg och riktigt fin människa! (: <3





ÖNSKA DENNA DAG VAR IDAG!

/ M



Fest på hotell i Stockholm!

TAGGGAD TILL 1000% ;)

När man kommer så här på morgonkvisten till Stockholm direkt från Örbyhus, lämnar man Freddan hos mormor.
Hjälper de med packningen ner i bilden och vinkar adjö. För att de ska till värmland! ;)
Sen går man hem till morrri, för att lägga sig i soffan och kolla på tv tills klockan blir lite mer än 10:00 så mina fina ska vakna, det vill säga Anna och Lina!!
Sen när man somnat in i den lätta sömnen ni vet och drömmer en förjävla bra dröm så ska såklart Lina min fina ringa och väcka mig igen, han sova i typ 10 min haha, men va bra pigg efteråt! Tack gumman för den.. :)

Men de roligaste var ju ändå att man fick höra att man var bjuden på fest på hotell i sthlm! :D
vadå Nice? Jag ska ha skojj som fan, även för min älskade vän Simons skull, som kunde vart med idag i fall inte olyckan hade hänt. Miss you baby! <3

Dock fredag den 13:e men vaffan, det är bara leva livet. En dag kan de vara slut! :/
Jag chillar stumt just nu och väntar på mina powerpuffpinglor! ;)

/ Mim

Torsdag

torsdag idag da, och då ska vi spela internmatch mellan laget. Ska bli skoj.
Frågan är bara ifall jag kommer palla spela med min feta träningsvärk, min kropp som inte orkar eller vad som nu händer. låter som om jag borde vila, men de kan jag ju inte göra ifall jag inte vill ha en bänkplats..
Tung träning kan jag lova att de är, och jag vet inte hur jag ska orka med att fortsätta med de här nu när skolan och allt börjar, jag mår typ dåligt av att inte träna, men just nu mår jag typ inte bra i kroppen för att jag tränat så mycket!
Hur gör man då?
Jag vet att jag pratar väldigt mycket om träning, men de kan bero på att det är typ de jag hinner göra på kvällarna,
Vill ni att jag pratar om annat får man kommentera de så jag vet på ett ungefär.
kan skriva om allt, verkligen allt.. :D

Tråååkigt!

Ja då var de Onsdag igen då, de innebär fotbolls träning på schemat, och de suger ju just idag ganska hårt faktiskt.
Jag har så ont i min kropp, är trött och vill bara ligga i soffan, umgås med vänner och leva livet.
Men sen när jag tänkte efter så lever man väl livet om man gör någonting man älskar?
Ja precis, jag älskar att träna och just därför måste jag ju leva livet, så jadu, nu kör vi på ba!
Igår var de tisdag och vi hade Innebandy träning, det var roligt men galet jobbigt.
Fys en timma först och sen körde vi Ib i 1.15 min. Det var galet, man kände sig så grymt bra efter åt, efter att man verkligen orkade, men det är på träningen man har tid att bli trött för sen när man kommer in i match säsongen så hinner vi inte bli trötta när vi ska tagga till som fan och vinna matchen! :D
nej nu blir de hämta Emma vid tåget och sen få med henne att träna! :D

Rubrik saknas

Tjääjnis pääjnis!


Sitter här hemma och gör ingenting, sitter med brorsonen bara men inte mycket mer än så..
känner mig grymt seg och allmänt less på de mesta, men de är väl bara för att de är en seg dag och att jag har ont.
men nu har jag faktiskt börjat kolla Skolar i Stockholm och kollat lite boende, (om jag inte bor hos mamma)
men vi får se hur jag gör, beror på hur de blir med samtalen och allt!
Som sagt känner jag verkligen inte för att bo kvar här uppe, känner mig bara negativ och så här uppe tyvärr.
Önska jag kunde se någonting bra i de här men jag gör de faktiskt inte,
vill bara ner till Stockholm, känna hur livet rullar på bra på alla sätt. inte bara som nu med idrotten och skolan..
har ju jobb, vänner, idrott, en familj och allt möjligt att tänka på men ja, vi får se...
Imorgon är de Onsdag och då ska jag troligtvis tatuera mig på två olika ställen och sen fylla i min gamla, känner att jag är taggad på de nu och verkligen har bestämt mig om vad jag ska göra! ;)
Nu är de väl bara röra sig ner och börja packa så man kan röra sig mot Uppsala vidare mot Stenhagen och kör lite FYS och sen Innebandy, Har galet ont i höften sen jag hoppa in i stolpen på målet igår, helt blå är vad den är och nu blir de fan tagga till och hoppas att den tillåter hela träningen, känner inte att jag bara vill sitta hemma, men fan!
Blir till att slagga hos Daniel och Sofia i natt för att dra sig mot skolan imorgon och sedan hem igen när man hämtat sin dator för att man ska kunna plugga galet sista veckan!
SAKER SOM FINNS ATT SE FRAM EMOT!!

5 dagar kvar till lönedag, 9 dagar kvar till avslutnings middagen med jobbet/ Utgång.
10 dagar kvar till min dag, 16dagar kvar till Barcelona, 17 dagar kvar till Anna och Lina blir 18 år, 30 dagar kvar tills Jag och min pulla rör oss till huvudstaden och krökar galen en helg och lever på hotell!  nej nu blir de packa och tagga till!
/ Mim

Kompis, du vet vem!

Varför är de så svårt att förstå ett nej när de gäller killar?
Varför kan ni inte bara lyssna första gången?


Inse, de kommer aldrig bli vi, vi är vänner.
Mer håller inte och jag gillar dig inte på de sättet.
Vän är jätte bra.
Som vän är du helt underbar.
Men du måste lära dig att ta mitt nej, jag vill inte mer än vän!
Kan du inte ta de, kan vi inte prata mer..
kändes tungt att säga de efter du hade förklarat vad du kände för mig.
Men nej jag måste göra de jag mår bra av..
Inte de alla andra mår bra av, för då finns de ingen mening!
Jag lever för dagen inte för framtiden eller de förflutna!
Du är en av de bättre vänner jag har!

kommer sakna dig ifall vi inte kan vara vänner!
Du betyder så mycket för mig som vän!
Kommer aldrig sluta älska dig min vän
Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!


/ Mim


AIK-BP 2-1

Fyfan vilken TUNG match, Helt galen, flippad! Men helt lätt värd att se! ;)

AIK- BP 2-1, En efterlängtad vinst som nu är gjord och jag hoppas att det löser sig nu med platsen i tabellen!
Saknar att ha platsen där upp ni vet på topp, vet inte vad som händer när vi tagigt SM-GULD, helt plötsligt är vi i botten och detta är inte okej! Men åter till matchen idag!

Den var så flippad så de var sjukt roligt, AIK gör 1-0, bp 1-1, AIK 2-1 där matchen sen slutade, alla hoppade, sjöng och mådde bra! Som man ska när man står på NORRA STÅ, Men förövrigt vart de massa bra, några som känner en "vän" till mig baa aa vart är han? hur gåre med livet.. och massa
jag ba- Känner jag dig? aha inge minne av dig, men kul att träffas, livet rullar på som en dans på rosor, och massa skoj sen gick vi upp och ställde oss, Träffade även Marcus, en riktig trevlig man där, hehe!

Men ja efter matchen var vi så taggade på alla snygga killar som gick och jag skulle lätt kunna dö för en av dem, åh de vart blött. ehe '

Anna och Lina är riktiga sockertoppar, som ni vet sockervadd, man blir pigg av socker och sen sjunker de så man blir massa trött, De är ni som är mitt socker pullor<3

Nu sitter man hos mamma och chillar, igår/natt var en kväll man bara vill skratta åt, typ SHasha facebook!
Asså Anna vi är så tunga! Benjamin, kurre och surre eller vaffan de hette var ju lite knasiga, ja men de behöver vi inte ta upp mer av, de vet själva!  Men jag gillare, fast fett BENGA människor de finns... PÅ RIKTIGT!

Min tid i Stockholm börjar försvinna och jag känner inte alls för att åka hem, vill bara stanna, kunna le ett riktigt leende, inte de där falska jag ler när jag är i uppland, de är inte kul längre! vill stanna med mina powerpuffpinglor som får mig att känna att jag lever, att jag kan vara mig själv utan att någon ska klaga, helt enkelt kunna må bra av att bara se de, Anna och Lina har gjort de här sommarlovet så värd!
Jag älskar att må som jag mår idag, som jag mått de senaste två månaderna, men nu rasar leendet till de falska igen! Sorry dude!




TUNGT LAG, BÄSTA LAGET, STOCKHOLMS STOLTHELT!
går bara att älska! / Mim

..

Sitter i stockholm just nu och har sjukt chill kväll, blir nog till att träffa Anna så man blir på bra humör igen och sen ner och hinka lite med benjamin och grabbarna! :D
Hejhej

Träningsvärk mannen!

Träääningsvärk är grymt skönt men det är inte någonting man inte vill ha ifall man inte får massage!
Nu sitter man bara och chillar här hemma i örbyhus, ska kirra lite, packa lite och sen röra mig mot Uppsala för att ta reda på lite saker, kan bli grymt!

Har som sagt en grym träningsvärk , ska se hur min träning kommer se ut ikväll (andra med stenhagen)
sen blir det väl att skriva på övergångspapperna och sånt där, om jag känner mig redo till att börja spela där..
Ska i allafall blir kul att träna, igår tränade jag fotboll och sprang ca 7 km, körde en och en halv timmas fotbolls träning med massor av olika övningar, sen hem städa och sen en halvtimme stryka, de var riktigt skönt så jag förtjänar träningsvärken! ;)

Imorgon blir det Stockholm och träffa lite människor, chilla och bara se livet leka.. känner mig taggad på en AIK match också, känns typ som om det var år sen men egentligen var de bara en vecka sedan. KNAS mannen KNAS! :S 

Nu är det inte långt kvar till mycket alltså! :D

lönedag, 18, Barcelona, Emma & hotell i stockholm, Tyskland!  jag känner mig taggad på de mesta just nu

Men nu vidare till Stan med familjen! =)  /
Mim


Första träningen med Stenhagen dåra! :D

Dåsa, var dagen D här, idag ska jag testa träna med Stenhagen och hoppas på att jag känner mig välkommen och trvis, isåfall skriver jag på papprena på torsdag och spelar där.
Är dock galet nervös men de kommer säkert gå bra, om man bortser att jag är skapligt förkyld och kan knapps springa långt utan att dö av host attak! men de kommer bli latch! ;) Hehe nu kör vi! :D

Hate or love? Love ihope!

HAHhahaha
asså jag dör, idag är en sån här dag jag älskar, jag Emma och Sandra snackar på skype,  är fett nice men vårat ämne flippar ut över allt hahha totalt galet mannen!
Just nu sitter jag ock chillar stumt med min sköna bror och chillar med musiken
jag har vart i sthlm som ni kanske vet och jag älskar att träffa de folk som bor där, riktigt tunga!
Var en del med Benjamin, Million, Anna, Lina, Igge & Zace, sköna typer asso
Benjamin är riksknas, tung, gangster och allmänt bra!
Million, Är en tung snubbe med en ursöt dotter och snackar öppet om allt, skön kille!
Anna, en underbar människa, lite bättre än andra. Älskar Bruden! <3
Lina, En grymt skön b-rud, en tjej som inte är som någon annan, som får en på topp humör och skrattar åt allt, tunga hemlisar! ;)
Igge, hehe skön grabb som gillar att spela tv-spel, en grym kille och en riktigt skön snubbe att snacka med..
Zacke, För gay för att funka, hehe nej men han är skön, gillar att retas med. Jag blir glad med allihopa! :D
Benjamin, känt han sen vi gick hos Sonja, (vårdagmamma)
han är skön, är glad att jag tog kontakten med dig igen..
tackar både dig och din mor för att vi lärde känna varandra! (:
Zacke är så min vän som älskar att retas.
Går en på nerverna, men kan vara dunder bra också! (:
Anna, min fina. En seg liten filur som är grymt bra! <3
Lina min äskade, du får mig verklige alltid på topp humör, spelar ingen roll ifall du bara sitter, skrattar eller är arg.
du är toppen precis som din syster! Nitvåärunderbaraälskarer!<3
Har ingen bild på de andra två typerna! Stockholm i helgen kom jag på och bestämde nyss! :D

Hemma i tråkiga Örbyhus igen da :(

Tillbaka till den döda hålan!

Träffa underbara älskade saknade Emma, har saknat henne som en tok ;/
sen åkte vi och kirra biffen, de var nice!, Satte oss på bryggan i regnet och käkade lite smått och gott..

Men väl hemma i örbyhus, så får man feber igen, kommer hem ser sin syster rosenrasande och stressad som en tok, vet inte varför men fort ner till träningen gick de.. Just nu sitter jag hemma i soffan och mår inte alls bra, vet inte riktigt vart och vad jag ska göra, funderar starkt på OTH men jag vet inte ifall jag pallar, vill bara till stockholm till mina underbara bästa Anna & Lina, de gör mig på sjukt bra humör, kallas riktig kärlek!

Men får väl leva med de här tråkiga livet ett tag till, sen blir de flytt på riktigt, skiter i ett rum eller en kille eller kanske en vän, älskart!


Nu mår jag förjävla dåligt så får ta och slagga om en stund, har i allafall gjort bort mig på aik matcher alltså i solna och sen i hela centrala och södra stockholm! bra jobbat Bruden bra jobbat! :D

RSS 2.0