Tungt!

Tjenis penis,

Nu är MIN Emma hemma så det är nice, men dock är jag i Stockholm så kan bli tajt!
Ska såå träffa henne på måndag, spelar ingen roll om det nu är det ända jag ska eller om jag är sjuk, jag ska träffa henne! :D

Har vart hem till Anna och Lina idag, träffat Zacke, Million och alla de gangstrarna, men det är nice!
Tunga grabbar och Millions Dotter är så sjukt jävla söt, älska! :D
 Nu får det bli en tung bild och sen sooova ska upp och jobba 08:00-16:00 imorgon så får se vad kvällen bjuder på :D


Anna och jag, du är bra gumman! <3
/ Mim


Allt är så perfekt !!! :D

♥Jag har världens bästa vänner, Ingen kan slå er.
 Man kan säga allt till er och man vet att det stannar..
Ni är helt klart de bästa! Massa kärlek till er! ♥

Sitter här i sthlm och har precis laddat upp en hel del bilder från den tid jag vart här nu,
Inte bara fina bilder, också jävligt fula! Men jag kan inte säga att det spelar någon roll..
Eftersom jag är med de bästa tjejerna!
Jag har hunnit träffa alla jag vill träffa utom Zacke och Patrik, men helt enkelt killar, Vi får ta de en annan gång ba! ;)

Jag vill inte åka hem, jag vill flytta hit, jag mår bättre än bra här alltså helt bäst!
jag vill bara se världen nu, så jag och mina tjejer funderar på att flyga utomlands i vinter och tagga till som fan, Fler som ska med? bara att säga till.. (:

Nu är jag så pass glad så jag känner att jag skulle kunna springa till T-c och ta flyget till barca i dag men det är inte lätt med tanke på att jag åker den 26/7 och är borta tills någon gång i livet, vet inte riktigt än.
Jag vill också säga att jag, Lina och Anna har gjort bort oss galet in för gnagare men vaffan det är latch..
Kan inte råför att jag visar min kärlek till gnaget!
Taggad på något galet så jag tror jag vet vad jag ska göra! (A)




Kommer fler bilder när jag inte är så busig som jag just nu är! :D
Ska busa som faaan med mina bästa B-rudar ever!
Love you all!<3/ Mim♥

Sandra Löfgren i mitt hjärta! <3

Tjenis!
Sitter och pratar med Sandra via datorn, saknar denna människan!
Jag älskar dig vännen!
Du är mer än guld värd!
Jag saknar dig, känns skönt att höra din röst!
Det låter underbart!
du verkar må bra! =)
LoveU! <3

Blommer och blad, solen och vatten!

Gaaalen tid! (:

Snart är de inte alls lång tid kvar tills skolan börjar, till man fyller år, tills man åker till barca, tills man börjar spela innebandy och tills man börjar spela fotbolls matcher igen. Galet taggad på allt just nu faktiskt!

Kommer i stortsätt se ut så här i Augusti i ordning dåra
- Ska träna med Stenhagen 2/8
- reggaefestivalen 5-8/8
- AIKMatch 8/8
- Börjar med forbollsmatcherna 9/8
- Lönedagen för mig som kommer sitta galet fint 15/8
- Skolan den 17/8 (dock för IG varningar) (Y)
- 18 årsdagen då det händer galet med grejer 20/8
- Åker till barcelona med 15 B-rudar 26/8.

Galen månad så har galet mycket att se fram emot! Jag är galet taggad på skolan nu också pga att jag inte skötte mig förra året, tyvärr!

Igår var man till Erika och det var både bra folk och mindre bra folk, kände mest att jag inte hörde hemma vid vissa, men de var trevligt och jag fick äntligen träffa min underbara Frida Westerberg som jag saknat som en tok!
Men de finns u anledningar till varför vi inte träffas så ofta, men men jag tänker sjukt mycket på dig hjärtat, jag älskar dig! <3

I morgon blir man barnvakt och kanske drar på bio, hmm låter toppen men får se! ;)

Onsdag ser ut att bli Stockholm, äntligen!
Träffa Benjamin, Lina, Anna, Simon, Zacke, Steffie, Sandra m.m och min underbara Josefin Nygren jag inte träffat på 7 veckor! :( Miss you!

har dock vart en galen kväll med min bror Freddy, som jag suttit och sminkat ;) och sen tagit massor av bilder, as grymma! men dock har nnågon haft bort sladden, Otur för mig!
Så vi slänger in en annan tung bild i detta inlägg... Sovdags, godnattt!



jag, Polisen & Anna! det är en riktig polis ingen fejk som de flesta tror! hehe

Som sagt jag ÄLSKAR AIK!!! <3


Granska!

A de var tråååkigt, tråkigt!

Imorgon lämnar Emma Östh mig här i sverige för att dra sig till london, så nu är jag själv med alla de andra typ Edde, hhhahahahha!

Nej men skämt och sido. godnatt!

Anna & Lina!

tjenixen kexet, läget?

En lördag med massa bus
först var man på jobbet och mådde inte alls bra, men jobbade ändå. Var grymt dåligt med folk men sendan rasade de in när man skulle gå så vart kvar en halvtimme. lite extra pengar.. (:
Sen så åkte man till slussen med sköna B-rudar, Angelica och Izza, Sitter och pratar lite skojj på bussen sen så sitter jag och väntar på Lina för att vi ska åka vidare och möta upp Anna, på odenplan för vi ska börja förfest lite innan vi ska vidare på AIK-Malmö i solna, Anna skulle duscha så jag och Lina drog några cider, men kul vare, inte käkat mycket alls innan heller så vart en del dragen. Men när Anna var klar så var de 10 min kvar till match start och då är vi än på odenplan så vi springer från odenplan till T-c för att hinna till match start men icke sa nicke. de hann vi inte nej, vi kommer 12 min spelade av matchen och då hoppar vi upp vid två tjejer, as trevliga!
Sen vinner ju självklart AIK 2-0. Kändes underbart, men ja vidare från match mot odenplan igen för att fortsätta för kröket, för att sedan dra vidare till Värmdö, Jag fick ju självklart feber, som alltid när man är taggad på någonting så jag drar ändå, men dricker ingenting. kändes bara jobbigt ändå. Väl på bussen kommer de på Asssss heta killar, men ja vad ska man göra, snobbar och jävligt, haha. Sedan på 18års festen/kalaset, då ska man kolla på folket och det var ju ingenting att hurra högt över, haha lurviga sliskiga människor haha, typiskt "Pappa betalar folk" men vaffan det blir vad man gör de till, så jag och Anna slänger oss i ett bubbelbad och där tänkte vi chilla men nej då kommer Liiina den lille busen och ska hämta massa lurviga killar och en krokig brud, hahhahaha jag tog av garv men ja finns inte så mycket mer att säga om den festen de var värdelöst dåra..Hah


Väl på den efterlängtade bussen hem..
Feber och huvudet dunkar bara hårdare och hårdare, känner mig snurrig som en tok så jag lägger mig på ett säta och försöker sova men då kommer ju en hel drös snygga killar in på bussen och då vill man inte bara ligga där så jag satte mig upp och lyssna på musik för att allt skulle gå fortare men de gick ju som de gick, väl vid nattbussen hem till Fiskis, så går den inte först om en timme och där sitter man i shorts och linne, kul där! Anna ligger på en bänk och sover och Liina vart sur. :P Trevligt, bäl på bussen så dör jag av garv för hela fiskis är på bussen och alla som känner Råttan känner ju också mig, illa där! Sen dör man av garv för att man ska berätta om bubbelbadet när man står i trosor och ska få bort allt skum så hinner man precis ställa sig i badet igen och där kommer en kille in och står och kollar och lika snabbt som han kommer in hoppar jag ner i vattnet och får panik hahahahhahahahah typ dog Yaaaao! men ja väl i fiskis där Anna och Lina hoppar av för att gå hem sitter jag kvar på bussen och ska gå av någon gata efter, ni tror inte jag går av på helt fel gata??? joo klart som fan man gjorde de, lilla lack, men vaffan.. Sen när man kommer till Ålgatan där man bor träffar man en kompis som blivit misshandlad så sitter och pratar med henne och försöker få allt att kopplas i hio och jag lyckades sen skulle hon och hennes vän gå hem så då gick jag hem och lade mig hade feber på 35,3. fattar inte grejen men okej,

Bilder kommer! (:

Knas dag men bra kul i vissa lägen! :D
idag träffa man Niklas, Zacke, Annie, Malin, Cassandra och några till sköna människor och nu ligger man hemma hos mamma med underbara Liiina! (: Nu blir de fiilm och godis, imorgon upp till Örbyhus igen och på tisdag kanske man mår bättre och kan träffa Emmma! Saknaden är STOOOOR!

LoveU! / Mim


TJÄJNIS PÄJNIS!

TJÄJNIS PÄJNIS FÅR MAN VA MÄÄ ELLER?

Asså Sandra jag saknar diig som en toook, kom hem från de där jävla tyskland nu!! <3
Emma, Jag saknar dig som en tok, min älskade tack för att du alltid finns där! =)

idag har man vart i stan med Lina, shoppat loss lite och känns toppen nu vaa!
Imorgon är de AIK MATCH!! Äntligen!  Har verkligen längtat, men innan dess ska jag äntligen jobba med Angelica, kommer kännas toppen och kommer också gå skapligt fooort!
Ikväll har jag också vart med Lina, hemma hos niklas och det vart en galet bra kväll, vart väl lite mer onykter en nykter men vaffan, jag anpassar miig efter vädret, eller vad var de man sa Nicke? ;)
jag älskar att vara i Sthlm, men MINA underbaraaste vänner!
Jag älskar att må som jag mår, älskar att kunna längta tills jag kommer hem och får träffa min älskade hund och min käre familj, jag älskar att vänta på att träffa Emma, bara genom att tänka på alla tokigheter vi gör tillsammans, över allt, i stan, i hemmet, på fester! Över ALLT! Jag älskar att komma hem till Emma, kunna lägga mig utan kläder i hennes säng utan att hon ens yttrar sig och bara gör de samma, eller redan gjort! Jag är bara så sjukt glad att jag hittat henne! Jag älskar dig vännnen!

Känns som om jag fått mig själv på relsen igen så loket kan börja rulla igen, jag märkte idag efter tre veckor att inte prata med dig och sen helt plötsligt börjar du kalla än CP, Fitta och grejer... Märker att du är kapabel till väldigt lite, så du är typ ingenting i mina ögon nu mera, känner ingenting för dig, känner inte ens saknade av de vi haft, känner bara allt du gjort och hur illa du gjort mig! Så dude, lev ditt och strunta totalt i mig, både du och jag mår bättre då, känner inte ens att du finns i mitt huvud och med de menar jag att jag älskar KÄNSLAN med att slippa tänka på dig!  =)

Jag älskar min syster som är som min bästa vän, det ringer på min telefon och jag ser att det är hon, jag säger
 -hej sis, hur är de?
-Jo tack det är bra själv?
- jo tack det är toppen här nere i sthlm, glider och letar katt du vet,
- jo jag känner min bror så jag vet heheh, ska du med till barca den 26/8?
- Om jag ska, typ den ända jag ska.. asså Mickis du är så jävla dunder!
- Jag vet och vi ska fira din artonårsdag som aldrig förr där nere!
- JAG ÄLSKAR DIG OCH DINA IDEEEER!!!


Asså Mickis min kärlek till dig som syster är oerhört stor, du betyder så sjukt mycket! Du är som min bästavän, vi pratar om allt och att du ger mig det ansvaret jag får av dig ibland blir jag chockad att du ger mig, men du är dunder så jag vet att jag kan vända mig till dig vad som än händer och sker! Du är bara för bra!

Dalle, Teddy och Freddy, jag älskar er! Ni är sjukt underbara, ni betyder så mycket, Jag älskar er och jaig vet vart ni finns och ni vet vart jag finns! <3


/ Mim


På´t igen ba!

Hejhoppgummisnopp!

Jo det var en sån Jag, Sandra och Louise höll på med igår på fören.
Bra kul kväll, Jag gillar verkligen Lollos slag i Hasslans huvud, Hahhaha Fett kul! ;)
Men sen vart det vin, Sprit och cigg på de, och det var väl chill men ett jävla massa u7t och in spring på oss B-rudar! :D

Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att Lina ska bli klart så drar vi oss mot Forum för att gå till banken och sedan vidare in till stan för att shopppa och träffa några hetingar!"Linas ord"

Nu känns det som att Lina börjar bli klart så nu ska jag gå och torka håret för ett sedan bege mig vidare till HUVUDSTADEN!!! Sen kör jag en vidare grej till zacke för att ta några kalla, och sedan chilla stumt! Damn vvad jag gillar att glida här nere!



Sista helgen i Augusti åker jag och B-rudarna till Barcelona och chillar galet en weekend!


PÅ`T IGEN Ba!


Kort genomgång vad man gjort!

då har man vart hemma en natt da, tillbringade den med Margit.. vi badade och innan de var jag med Mikaela och gjorde mat och myste massor, sen insåg jag att det hade en piltavla så jag började kasta pil och fyfan vad vi skrattade åt att jag var så sjukt dålig på de, det var verkligen så att jag kasta sönder deras hus(nästintill) sen fick jag en pil 10 cm från foten hahahahhah, sämst jag vet! (:

Mys har de vart, i tisdags sov jag hos Sandra eller ja vi sov inte, vi dygna och kolla twilight hela natten och 2:an, de var bra filmer och Edvard är sjukt snygg och Jakob kan jag inte säga mer än kolla kroppen! :$
men ja sen åkte vi till arlanda för att lämna Sandra som drar ett år till Tyskland för att jobba, tårarna kom men kvällen var sååååå värd! Du är grym hjärtat! <3

Idag fick man jobb när man var óch hälsade på Liam, Dalle och Sofia, mys där också!
I helgen jobbar jag lördag från 16, till stängning.
Söndag 10 till en passande tid.
Måndag 10 - 16 för att jag måste fara hem ganska snabbt där efter!

ska sova med Margit eftersom att jag lovade bort mig till henne den 12-13 eftersom att de var ett helt år sen min bästatste bästa killkompis dog! tänker på dig som en tok varje dag Simon, du finns allt i mitt hjärta! Loveu!

I morgon på torsdag så åker min käre vän Angelica till frankrike, är där en vecka så blir att jobba utan henne och de känns tufft :( men hoppas hon får de dunder bra där!

idag har jag också tränat fotboll med Herrarna, som dock då damlaget gör i bland, men de var inte min dag så de var den sämsta träningen på hur många månader som helst, det var sjukt hur dåligt allt gick! Hoppas de går bättre senare i spelet! nu fram över har jag ca 3 helger upp bokade med en jävla massa Sthlm och sånt! Känns toppen (Y)
På torsdag blir de ont i magen och massa mys för hoppningsvis, hoppas att du inte är allt för brun så jag är vit emot dig.. men hoppas du haft det toppen!

Nu blir de sängen för jag är så sjukt trött, men jag måste ju bara säga spanien är väl då ändå grymmast! jag håller stenhårt på spanien! snyggt mål, snygga spelare, men Torres vad håller du på med egentligen!? :( Jag hoppas på bättre spel i finalen! (:
Goooodnatt och Soooov goooott alla mina fina vänner!



Bilden bara!



Jag är såååååå sjukt taggad! ;)

Sommaren i city!

Tjenixen kexet! (:

idag har jag jobbat som alla andra dagar här i sthlm (:
jag jobbade idag med Kalle, Johannes, Angelica, Tessan, Maria, kockens namn minns jag aldrig, ändå pratar vi hela tiden, men jag säger bara ey du! Han ba yes sir! Så snackar vi! (:

idag har jag haft sjukt kul, det börja med att jag och Angelica fixade de mesta, sen gick vi in och starta krig med vatten och allt möjligt, det var nog roligaste dagen hittils, tur är bara att chefen inte såg någonting eller någon annan kär kollega! :P  Men fysatan vad roligt det är att jobba med dessa människor, har haft grovaste diskussionen idag med kalle, men fy vad jag ägde han, Jag börjar gilla läget nu!

Nu är de så att imorgon åker jag hem till örbyhus igen och fy vad allt kommer börja gå segt igen, känner verkligen inte för att åka hem, känner inte mig taggad till att träffa massa folk, känner för att sitta hos mamma och träffa de jag har här, det som alltid står mig nära vad som än händer. Jag menar dock inte att alla där uppe är skummma, men så är det överallt... Men nej nu blire hem till Mormor, hem, duschen, tv:n, Lina och kanske R.. (: hare kanon! :D

En underbar refräng! ;)

Tjenixen,

nu har jag jobbat fredag och lördag, jag har jobbat över båda dagarna jag mår toppen och känner att jag verkligen vill åka till jobbet imorgon, jag tycker jätte mycket om att jobba där jag jobbar, det är så underbart bra personal, underbart folk man träffar och man får så mycket fina och snälla kommentarer, Helt enkelt nu mår jag som bäst! (Y)

Fredagen jobbade jag mellan 09:45-20:10, Kom hem till mamma klockan nio och sen var det bara att gå hem och duscha, underbart! Sen gick jag till Rabhia där soffan, deras bror, Lina och Camilla var... Kollade fotboll, drack lite vin, chillade en helkväll helt enkelt, Känner att jag lever de jag vill leva nu och tänker inte ändra på de (:
Sen kom jag hem till mamma runt halv tre igen och sov..

Lördag jobbade jag 10:00-17:00, så nu sitter jag här hemma hos mamma har precis kommit hem från affären där jag träffade min första pojkväns mamma, åh gud så glad hon blev för att hon såg mig, Känner mig hedrad ;)
Nu väntar jag bara på att Lina ska höra av sig så ska vi dra oss mot Rabhia och kika lite fotboll och chilla precis som igår men tänker dock inte vara kvar så pass länge så jag nästan somnar, Fick en jätte snygg ADIDAS jacka av sötungen! men nu ska jag dra mig mot duschen, chilla stumt i soffan till baby ringer, sen får vi se vad allt bjuder på. ska i allafall upp och jobba imorgon så går upp 08:00, drar mig till jobbet, jobbayr ett par timmar, sen vidare till VH och träffa bell, Per och Putte (: Kommer bli najs!


Ha det toppen! (:

Pinglan räddar jobbdagarna!

Tjena kexet!

Då är man tillbaka till Stockholm för en tuff jobb helg, men som tur jobbar jag med min pingla Angelica!
Hon är dunder! Hon gör verkligen det så sjukt roligt att jobba så nu vill jag att det blir fredag (:
Frågan är bara hur man ska klara sig utan henne på jobbet nu när hon åker till frankrike i 1 vecka?

sen åker min pullis sandra till tyskland på tisdag, Andreas på lördag till mallic, Emma snart, vart ska alla?
jag åker inte först i december om inte till sandra i tyskland innan, vore ju inte helt fel, sen hade jag heller inte banga på att åka till mallic och bo på Linneas hotell men det får väl bli senare dåra,

Jag ska i allafall ta och prata klart med min käre vän som åker på lördag och sen ska jag nog ta och lägga mig och jag kom på att jag kommer tjäna bra med pengar! (: jag gillart!

Jag är lycklig, ska göra en kul sak på onsadg, Never look back! Kommer förmodligen sitta fint och de stämmer galet, tänker inte gå runt och kolla bak längre, tänker glida med stil, kirra biffen som vi säger när de gäller kexet :)

AMANDA ÖSTERVALL: Snart får du också veta det du ville veta i vintras! ;) Jag är taggad nu ska jag säga dig snygging! :)
Jag hart valt mitt nu! Jag mår bra efter mitt val det va nog ett uv det bästa jag gjort! Så här såg jag ut på nyår! Nöjd som fajn! :)


RSS 2.0