Allt kan ju bli bättre men jag mår bra!

idag var det en vecka sen jag börja med de nyttiga jag och jag har gått ner 2 kg och sen har jag vart taggad på att springa så här i veckan kanske jag börjar löpa lite lätt eller i allafall en jävla POWERWALK! Jag är inte ett dugg taggad nejnej, Joo Galet taggad!

Inatt var jag och bada med några trevliga människor, men tog en halv timme att gå från IP till badet och det är illa, väldigt ILLA! haha, Men Zac vi tycker om dig fast du är lite agrisiv av dig  (: Jag och Tobbe bestämde oss att jag har paxat han om två år, så då är han min tjejer & killar.. Så passa på nu, för han skulle vara Adrians Igår och ett år framåt! (Y) Hahah, nej nu känner jag att den här bloggen är totalt barnslig så vet inte hur jag ska bete mig med denna längre.. Om det är någonting att ha, eller om jag ska bli mer känslosam som innan eller om jag ska börja prata mer privat son förut.. Jag har ju trotsallt denna blogg för att kunna skriva av mig och då behöver jag heller inte uppdatera synligt om jag inte vill.. Så jag vet inte ja! Förslag?

Imorgon blir det till att hoppa skolan för nu är jag totalt less men har ändå kommit så bra på fötter igen.. jag vet inte vad som gick snett idag med min Ems, men Jag kommer vilket fall aldrig slute älska dig vännen! Du betyder oerhört mycket och vet mer om mig än jag själv näst inpå! Så nu ska jag fara till sthlm och gå på grönalund med min familj!! :D


Sen fick jag veta att Britta dog här om dagen och det var däremot inte kul! :(
VILA I FRID! <3



Jag har en del bra vänner, kan inte påstå att jag tycker mindre om den ena än den andra..
Alla är lika mycket värda i mina ögon och så kommer det att vara!!
jag har en bättre än alla andra och det är Frida Westerberg, visst har vi glidit ifrån varandra men det innebär inte att jag kommer sluta älska henne som den dagen jag kom på din cyckelväg utanför ditt hus och du frågar vilak vi är. Nej jag kommer ALDRIG glömma den dagen, hur du såg ut och hur Erika din syster var! Ni är för bra för att vara sanna! Hur mycket du än vill bli av med mig kommer du aldrig bli av med mig! Sorry för de DUDE! <3


En bild på Malin, grymt bra tjej!

Så jävla snygg dock! :O


Min tid vid dig tar aldrig slut, även hur jag än gör!

Tjooohoo!

Helgen var grym!
Fredagen- var på fest i S-vreta med min älskade syster och hennes gäng.. Det var grymt kul och jag har verkligen inte mått så bra sen innan de åkte. Så glad att ni är hemma igen! (:

Lördag- Var med Malin, Magit, Jennifet och Lovisa... hela kvällen var kaos i storsätt. Bråk över allt och fattar inte ens vad folk snacka om men det var sjukt kul att se alla människor springa från polisen,  sen när alla drog till badet och bada men de ändå som bada var Jag, Kajsa, Malin, Jocke, David och Tobbbe, Vi de ändå coola helt enkelt! :D Hahha nej men det var skönt som fan! ;D

Söndag- Mys med Malin, hon åker hem. vädret går upp och ner. Kollat film och ätit godis för imorgon börjar de igen! :D Ikväll ska jag träna i två timmar, och jag är sjukt taggad.. Sen har jag bestämt mig att jag kommer provträna med Stenhagen och hopppas på att jag får min plats i div två. de som kommer bli jobbigt är att vi spelar div fyra och jag vil inte möta TÖFF eller ÖSTERBY ifall jag spelar i stenhagen men skit samma bit ihop så taggar vi nu :D

Finns bara en människa som skämt ut sig som du- Du bråkar, du hör inte av dig, du har av dig, du slutar svara, du beter dig som en djurgårdare, man börjar undra.. Du repar vår bil,. Jävla tönt!!

Du är och kommer alltid vara den närmast mitt hjärta! <3


Stunden du aldrig gav mig!

Sätter på dunder högmusik och städar rummet i takt med melodin..
Solen gör mig glad, har vart ute och gått precis så nu blir det baka kladdkaka till resten av familjen för nu jävlar blir det seriöst med att börja fixa till kroppen..
Imorgon blir det sjukhuset och får reda på om jag ska opereras så det känns lite i magen idag.. Hoppas självklart inte på att opereras men ändå hoppas jag så det kan bli bra någon gång.. Blir så less på saker som inte funkar!

Men Gaah vad jag älskar värdet! (:

2010-05-26

En otroligt ovärd dag fram tills 14:08..

Idag försover jag mig, galet sur sur jag blev.. Inte okej, men väl i skolan så får jag veta att vi inte har någon lektio först efter lunch och det är idrott och jag får inte vara med på skiten... SUCK!
Jag drar in till stan med Ida, vi handlar Macka och banan för att senare dra vidare till bussen, Hon åker till Johanna och jag åker hem! Jag kommer hem och det är bara Abbe hemma så jag slänger fram kamran och fotar lite små fjolliga bilder... Lite ego så där fint också. Men det kan gillas ibland! (Y)

Jag bryter mitt löfte och drar upp korken på colan och dricker. direkt efter får man ångset och frågar sig själv, vaffan gjorde du så för? Du får inte, du måste tänka!
Då vart det sätta sig vid datorn och synda lite för att sedan skriva klart ett arbete om carl von linne som jag inte kan ett dugg om så det käns ganska meningslöst att ens försöka.. Men gör jag inte den skiten så får jag IG i hela kursen och det räcker med IG:N nu, för jag har de redan i MG, Eng och Matte.. Blir så less på skiten! Men det är bara göra det bra nästa år med alla små 94:or.. hihi

men väl är klockan 14:08 och jag får ett samtal från Stenhagens tränare.. DIV 2 spelar de laget i och jag vill jätte gärna utvecklas och satsa stenhårt på innebandy så han undra ifall jag ville komma och prov träna i augusti och det tackar jag  INTE nej till igen... Så i Augusti så kanske jag säger hejdå helt till töff.. Men kommer ju så klart inte sluta kolla och heja på dom.. :D igår fick jag också veta att PULLORNA Amanda och Madeleine ska byta lag till österby och det kom som en chock så vart lite ledsen.. :( Men jag önskar er verkligen LYCKA TILL! (:


Så nu ska jag sluta med alla dumheter och börja satsa stenhårt på innebandyn! det gjorde min dag faktiskt!
Hostar som en TOK också och det är inte okej, för på fredag ska jag utpå grillfest och sen krogen med min käraste syster och lite annat snyggt folk! Kommer helt enkelt bli toppen! (Y)

IMORGON ÄR DE TORSDAG! Mix kommer då!
Frida Westerberg- Jag älskar dig gumman, glöm inte det! Du vet vart jag finns om det är någonting.. Min dörr är alltid öppen för dig fast inte jag är hemma! <3

Patrick, Synd om Bajen igår... Eller? :P hahah Men jag hoppas det löser dig för dig också vännen!







En vanlig dag..

/ Mim!


hur som helst är de aldrig som de ska!

Hejhoppkalassnopp!

Vart i skolan idag som vilken annan dag som helst utom helger såklart. Ingen Ems idag iskolan heller, känns jobbigt att ens tänka på att det är skola när man vet att Ems inte kommer. Jag klara snart inte av att går dit utan att känna åh idag är min Ems där och hon gör mig på glatt humör hur vi än beter oss! Men det går ju inte att tänka så, hon är inte där.. Men istället har jag fått en ny hejkompis i skolan som jag inte fattar hur egentligen men på något sätt så vart det så att vi börja prata.. Ehe, Imorgon kommer nog vara bästa dagen på hela förra vecka och den tid som vart denna vecka, Ems kommer till skolan imorgon så äntligen får jag träffa världensunderbaraste människa!

Nu är de heller inte lång tid kvar tills min kära syster Michaela kommer hem.. Vet att det vart en del skrivande om henne och Ems, men vadå? Jag kan inte råför att de två får min lyckligast på jorden i deras närhet! Jag kan inte släppa de och tänker absolut aldrig släppa dom! Båda är som systrar och båda som en bästavän, tur att det är en ivar så jag verkligen kan säga saker till båda! =) Ni är bäst!

Mamma dåra, ligger på sjukhus igen, känns förjävligt och jag orkar snart inte med detta mer.. Kan ingen bara trolla så allt blir toppen igen? Jag vet att du aldrig kommer sluta kämpa och de känns jätte bra på sitt sätt.. Jag vet inte hur jag ska bete mig för att kunna vara mig själv även en dag som denna! Vet inte alls längre! Jag vill bara att allt ska ordna sig nu så de kan vara VI igen!  Jag älskar dig Mamma!


Jag och Mamma! <3







Känslor!

Börjar äntligen känna att jag står upp och att du inte längre kan göra så jag faller,
jag kan inte se oss mer, jjag kan bara känna de! 
jag vet bara hur det känns att inte kunda andas när jag ser de jag ser.
Men vad kan jag göra?
det som inte skadar, de härdar...
De ingen vet, lider ingen av! 


Jag sa att jag ville veta om du va med någon!
Jag sa fel, känner inte att jag behöver veta..
du har precis valt, vi kände varandra för bra,
de kommer aldrig bli bra!
Jag vet hur de känns att inte kunna andas, så därför hoppas jag du verkligen fatta!


finns de någotning jag borde veta?
är de isåfall om det verkligen stämde!?
Jag vet inte varför du sa de i andra hand.
de brukar säga bättre sent än aldrig
Men de skulle jag inte se just detta på.


hoppas du någongång finner.
Jag kommer inte vara ditt hinder.
Jag kan bara gå nu, stå nu, andas nu!
Kompis de går bra nu.
Lev ditt och jag lever mitt!





Jag älskar min familj!
sen hur ni ser på den...
de bekommer inte i mitt lev
Hata den, älska den
Men skada den fan inte!
känner ni behov att snacka.
gör de då.
men då kan ni väl använda sanningen!
Ni kanske inte fick lära er den?
de är de som du fått höra från personen,
i handlingen!
Hur ni än försöker.
kommer vi alltid gå HAND I HAND!




Välkommen till Jorden William!
Faster Mimmi här!
kommer aldrig låta de hända min släkt något mer!


Mamma!
Du är stark
fortsätt kämpa
Jag vet att det är svårt
Men BARA du klarar de
är dina barn hur lyckliga som helst!
Säger bara jävla B-giftning! ;(
Du får inte lämna mig! <3



Vet inte vad som gick snett men något var de! :S

En helt galen helg helt enkelt..

Vet inte riktigt vart jag ska börja men kan ju säga en liten kortsammanfattning av helgen:P

Fredag: Var i stan och ute i järlåsa med sköna människor. från järlåsa får man i allafall skjuss av patrik till stan så man lätt kan och orkar vara kvar i stan med ännu skönare folk.. ND är grym! jag tycker om den människan!
soft att man ser den varje dag.. hah har lärt mig lite "ganster" ord. Typ Niga och grejer. Det är tungt! Haha
Så jag kom hem klockan 3 på lördag morgonen sen somna jag inte först 07:00 och vakna 09:00 Helt galet vad trött jag var.. Men det är chill!

Lördag, börja hemma med en Sverige-tjeckigen match där tjeckerna vann på straffar och jag vart skapligt sur och fick panikångest för de som hade hänt dagaen innnan.. Blir mycket ångest nu på senaste tiden men jag hoppas de löser sig. Sen efter de sa jag hejdå till min käre fam som inte var hemma på lördagen någonting efter matchen så börja jag fixa mig och åkte in till stan hem till Alex. Där för kröka vi för att sedan dra ner på stan och skulle till BJ. men så vart de inte för jag hade med mig en vän som decka ganska hårt innana.. HAHHAHHAHA as kul! xD
Sen går vi till donken för fyllekäk ni vet, de är tungt! Yes! Men där ifrån gick vi fort och sätter oss ute i regnet och där kommer de en blattebanan och snor mitt paraply så jag typ går efter och sätter mig med honom och där sitter han och röker maja och hach! Vad fan är grejen!! AHhha han ba vi kan dela de är tungt, du kommer bli hög som ett hus och vet inte vad...


Jag doooog av gaarv. Men RÖRDE INTE!!!! Skulle aldrig få för mig att göra de, det är bara fucking bananer som gör..

Sen tagga mina kära vänner från ingenstans och där står jag själv på stan så är hemma typ klockan 13:44 på söndag eftermiddag, där emellan en blackout! hahahahahhahahahahahhahahahahahah


PÅ FREDAG BLIR GRILL MED BÄSTA SYSTER OCH PÅ TORSDAG KOMMMER BÖSTASTE HEM!!!! :D

SOFIA, DALLE, WILLIAM & EN GLAD FAAAASTER! :D

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAAAAAAD! :D

Vart faster idag till världens sötaste William, en riktig heting kommer han att bli.
Gaah vad glad jag är så ett stort GRATTIS till Dalle och Sofia som fick den underbara William att komma till världen!

Kvällen har vart grym! (Y) Jag fick träffa Ems idag också, har aldrig sätt dig såå glad snuttepullan!
Du är helt enkelt BÄST! <3

Maaaalin, jag säger bara akta Ajna + alla Gangsters vi var med.. Haha! Grym kväll! :D


Sju dagar!

SJU DAGAR KVAR!!!!! (Y)

Först vill jag börja med att säga att jag var hemma idag igen. Mådde väl skpöligt mycket bättre men blå över bena och armar än... SUCK!

Sverige vidare i VM, =)

Grattis till min bror och Sofia!

Imorgon får jag träffa min bästabästabästa vän som vet mitt liv rakt igenom! Ska bli dunder!

Ems du betyder mest!<3

Margit Carlsson!

Har jag inte en utav de bästa vännerna?
Margit Carlsson, Jag saknar dig och fattar inte rikigt vad som hände egentligen?
Varför slutar det alltid så konstigt?
Men vet du, det är inte slut än för du slipper mig inte i första taget!
Jag älskar dig och dettta är inte okej att du bara försvinner och gömmer dig!
Du är bra! Om inte så mycket bättre! <3

Det var inte bara det jag hade att säga, det är också så att denna sötaunge fixade min Header eller vad det heter och jag vart grymt nöjd! Tackvare denna söta dam! Du är bra! <3

E M M A Ö S T H !

Hemma och är sjuk!
Saknar Emma som en tok!
Kommer inte få träffa henne på 3 veckor!
FAAAAAAAAAN!
Jag älskar Emma som en tok!
Hon är min bästavän!
Det finns inte många som är som henne!
Jag är glad att just jag fick dig!
Jag önska att du bara kunde förstå vad jag menar!
Kom och bo hos mig!
En plats finns till dig mitt i natten om de är så!
Jag kan helt enkelt inte förklara min kärlek till dig!
Du är B Ä S T!


En kärlek som är obeskrivlig!

Endast ÅTTA dagar kvar tills min älskade Syster kommer hem! Känns TOPPEN! =)


TILL/OM MIN ÄLSKADE MAMMA

Mamma som vart sjuk i flera år fick mig att fatta hur kort livet verkligen kan vara, innan det va ag liten och förstod inte mycket alls. jag kommer aldrig fatta mig på folk som bara vill bråka och inte kan ta saker och ting på rätt sätt. Folk som gör slut på sitt liv på eget sätt, folk som bara bryr sig om sig själv.. DET ÄR SJUKT! :(

Efter sjunde operationen, efter hela sju gånger mamma opererats för sin Cancer i bukspotköteln och sina 10 olika blodförgiftningar på två år. Jag kan inte fatta hur stark du måste vart, hur bra du är och våran kärlek till dig hur stark den är. Jag vet inte ens vart jag ska börja för att verkligen kunna förklara den till dig som är den närmast både hjärta och stjäl. Det är så hemskt att höra och se folk som har cancer eller har någon som är väldigt nära än. Jag kan inte förstå hur mycket man måste kämpa för allt genom Cancer och andra sjukdommar.

Första gånger jag var väldigt rädd att mista en så nära person och en underbar människa var när min mamma låg i koma, sväva i 5 månader mellan liv och död. Låg i den där maskinen(koman) i 4-5  månader och när hon vakna upp kunde hon varken prata, stå eller gå. jag såg henne helt förstörd. det första orden hon sa var vilka är ni?  &
Jag kommer dö...
Det var de jobbigaste jag vart med om, Jag kan inte förklara min kärlek till dig mamma. du som nu är på fötter igen, Kan lever ett så normalt liv som möjligt men aldrig kommer bli helt frisk. Innan du åkte in på sjukhuset så fick jag en guld & en kod av dig.. ringen sitter på mitt finger och den tas inte av. Koden är gömddär bara jag vet!

Våran kärlek till dig mamma är helt obeskrivlig, det är nog inte många som förstår men de är en hel del som alltid funnits där för oss och de folket vill jag verkligen tacka! Ni betyder och ni vet precis vilka ni är!

Tack!

Galet bra helg! 9 dagar kvar!

Jaaa det var ett tag sen jag skrev, har absolut inte orkar och absolut inte haft tid..
Det hände så otroligt mycket viktigare saker än att sitta vid datorn som ett fån, när man lika bra kan vara och fara i Sthlm och gbg och varför inte norrland?

Jag har verkligen lyckats med mitt nya liv och det mår jag grymt bra av, delvis  för att jag inte känner sådana känslor som kan såras längre. Sen för att maten och allt har blivit PERFEKT! Så nu fortsätter jag att köra mitt race och tänker inte låte dig hindra mig igen! (Y)

Helgen har vart spännanade! vi hade ju långledigt.

Torsdag, Jag var med Ninni hela dagen, så beslutar vi oss att åka på en fest med Bella och Frida. Kan inte påstå att det vara någon fest, det var mer som ett rum med fullt med människor och typ 3% var killar och 97% var tjejer och ni vet ju hur vissa tjejer är som sagt.. så vi drog till tierp lika fort som vi kom till stället där "festen"var. väl i Tierp så missa jag och Frida tåget precis så jag och Frida blev hämtade av Jessica och Frida verkar ha valt...

Fredag, Glider som bara faan till sthlm, för att träffa min underbara mamma på dagen för att senare åka på äventyr i Rissne! En kanon kul dag och kväll med kära människor! Mikaela hade världensbästa mamma också som verkligen brydde sig om de mesta och jag kände mig verkligen som hemma där så det var skönt! jag och Mikaela var ute hela natten på jackt efter en trettioskylt som aldrig lyckades bli Jennys, men det skulle annat folk lösa senaree! Lycka till dåra! :P

Lördag, natten var riktigt jobbig, Martin och Mickis hosta som bara den och prata i sömnen och jag vet inte vad. Jag vet i allafall attt jag som 3 timmar den natten och att det inte är någonting jag gör om! Speciellt inte möter Oscar mitt i natten för ingenting, hahah! Pinsamt.  Lördagen börjar i allafall med att jag känner mig hängig men jag går upp, lägger mig i soffan med Micha, Martin, Rasmus och Yvonn.. Senare bör de av till duschen och senare ner till bare för att Kidnappa Jenny som fyllt trettio som vi ska ha fest för! Det var grymt kul måste jag säga och jag antar att bilder kommer senare! Vid halv tio åker jaig och Mikaela visare till stadshagen för att ta oss in på en studentskiva som är på Fabriken och det gick ju prima och man hann ju träffa Dogge och hans dans polare och sen lite andra kära vänner! En kväll jag inte komme glömma!

Söndagen, Vaknar som man förtjänar ungefär SKPALIGT BAKIS! Hahha, men jag lägger mig i allafall och sover och sen när micha ska hem så gör vi sällskap för att jag åker till min mor, Somnar och vaknar upp med 38.5 sen ökar de underkvällen så bestämmer mig för att sova hos mamma tills på månadag och är sjukis på måndag när min kära MOR fyller år. så de firar vi med kakor, saft,kaffe och bullar! :D Morfar,monika,kirsti och jag! Mamma med såklart! :D Jag är dunder glad! för denna helg har jag fått göra mycket som jag inte annars skulle få om de fortfarande va saker runt er som gällde!

Måndag, Åker till RÅSUNDA och ser AIK vinna med 4-1 och jag flyger om kring på norra som om jag vore en jojjjo och nu har jag stora blåmärken och de är de värt utan tvekan! :D Hubbe är en feeeeeeegis också! ;)

NIO  DAGAR KVAR TILL MICKIS KOMMER HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Saknarsaknarsaknar som en tooook!<3

Helgen som ska bli bra!

Heeeejsanhoppsan! (:

Helgen kommer bli grym, jag ska först träffa riktigt söta tjejer och sen ska jag också kolla på match. Sen ska jag åka till stockholm för att mysa lite med Emma. Lägenhet och fest ajdå, kan inte bli bättre. Bubbla lite, jordgubbar, träffa mina vänner och ha grymt kul helt enkelt! Jag har en sak att berätta, Emma är bäst!'

Brist på bilder! :O

Nya jag!

Jaa då var de dags igen!

Kan ju börja berätta om hur mitt "Nya liv" gått.
Det har gått kalas bra, känner inte ens för att diskutera saker och ting, bara börja om med allt, Sen de som vill ge mig chansen att visa är upp till dem. Jag tänker inte lägga ner onödig tid på folk som inte behöver se och för den delen inte bryr sig! Jag känner verkligen att det går bra nu Kompis det går bra nu!
Jag kan i allafall säga att jag var i sthlm i helgen och ojojoj vad det kan hända saker när man är med bra vänner, finns bara ett ord för er där nere mina vänner. NI ÄR BÄST!
Jag känner också för att säga att jag tycker om en karl som är underbar, klart alla har sina stunder. men det ska väl inte behöva gå ut över de som inte gjort någonting. Men skit samma! Jag är stark och fixar det här kanon bra! Mitt "nyaliv" Kommer bli toppen med underbara tjejer! (:

Det är tisdag och vi hade nationella idag i skolan, det var inte dirket de rligaste och lättaste ämnet om man säger så.. Jag hade förväntat mig någonting roligare men vem bryr sig om Konståkning och ett par Jeans? Inte jag i allafall! Jag hade i allafall en grym dag men världensbästavän! Vi dog av garv hela dagen.
Vi gör allt för DONKER, Vi åker in till stan för att käka på donken så klart är det stängt så vi hittar på annat bus tills vi kommer på Aaa. Det finns ju en Donken vid gränby, VI DROG så klart! ;)

Jag och Emma i nötskal! Säger bara vi är bra!
Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade matte med Alex, grymt underbar lärare. Sitter och streemar på Youtube och visar filmer på en tokig karl! Hahah Skönaste!
"Såklart Tvfan ska gå sönder när det är det bästa på hela dagen på tv. det är ju travet, Vilken jävla fitta jag får inte upp fittan!" HAHAHHAHAHAH asså den var skönast! Sen satt vi och utforskade sexuella livet på matten med ALEX & SIMON, sen märker vi att klockan blivigt lite mycket så vi springer till bussen och så lämnar hon mig vid station! :(

Jag fick veta idag att jag har ganska mycket att göra men eftersom att jag är grymt taggad på saker och ting just nu så skulle jag inte banga på att göra yttligare TVÅ uppgifter och plugga till TRE prov som jag har på måndag, Sen går vi ju bara tisdag & Onsdag för att det är kristelhimmelfärd. UNDERBART! :D

Emma och jag ska ha en vit månad, Ingen drickande, men klart man får gå på fester men då ska det inte vara någe drickande. De kommer vara ett undantag och det är när jag och min prinsessa åker på kryssning och senare i kanske åker utomlands i 2 veckor! UNDERBART!


Så nu kör jag på mitt nya jag och kör stenhårt! Oh baby, jag vill att du hör av dig!



Träffa också en söt tjej som jag tog sällskap med till örbyhus!
Kul att träffa dig snuttan!


Valborg!

Valborg da!

Börja med KAOS på morgonen, Ska ta tåget som går kvar över 9 men får vänta till kvar övet 10.. Men är glad att jag inte åkte in tidigare..

Såg en jag absolut inte ville träffa, så jag hoppas fort förbi med kryckan i handen. Snabba ryck!

Var i stan ett tag, sen åkte jag hem fixa, träffa några Sen åkte jag ut på fest.. Som vart helt jävla floppad. Me det var kul att se alla som betedde sig som svin. Så sjutk patetiskt!

Sen får man reda på att 2 nära till mig ligger på sjukhus för en misshandel.. INTE KUL!!
Nu ska jag ta mitt pick och pack och röra mig och kirra biffen!(:

RSS 2.0