Ursäkta inlägget!

Fanfanfan!!

Nu har jag velat flytta så pass länge så nu är det fullt ös med att hitta någonstans att flytta, sthlm eller uppsala..
Helt klart kollar man först sthlm men är de för dyrt blire uppsala.. Någon som flyttar med mig!? (: sjukt less på att bo i örbyhus nu så nu får jag panik och vill bara flytta, eller ta en långsemester och bara dra iväg där ingen kan få tag på mig, hur dunder vore inte de? jag verkligen vill de här nu, sen vill jag också att innebandyn ska börja, att det ska vara den 17:e juli, jag vill en hel del just nu men ingenting av det funkar så bra just denna dag! 

folk som inte kan annat än att snacka och ta droger kan fan dar åt helvete för nu är jag less på att höra massa jävla skit från er!!! Less på falska människor, less på DIG FRAMFÖRALLT!!!  önska jag aldrig träffat dig just nu när du ändå bara är en stoooooooor fitta, Men visst det finns det fler som är..

jag säger inte att jag är bäst eller så och kommer aldrig säga men inte fan sjunker jag lika lågt som er i allafall, gaaaaaaah! ni går mig på nerverna!


Jag har också bestämmt att jag ska flytta snarast, sen om det är att hyra ett rum eller att fixa lägenhet beror helt och hållet på lite saker.. Jag ska inte göra saker jag inte orkar med i slutändan! FAAAAAAN!


Argentina

Nu blire tjcoka sig vid TV:N lite för att kolla på Argenting- mexico!
hoppashoppas!

på tisdag blir det en kväll med Alx, sova, mysa och en hel del klippning :)
frågan är kort eller bara lite?! :D

Pussssss


midsommar!

Börjar med att jag vaknar upp en solig morgon och tar mig ut och går. sedan går jag in i duschen och klär på mig efter de, jag går upp oc ringer pappa, frågar vart han är, han svarar ica, kommer snart. jag säger okej vad bra,
haha nej nu ska jag inte ta allt i ditaljer, men jag åker till Malin efter att jag har käkat och så med familjen, var as mysigt och jätte gott, tack för dagen och tack för skjussen pappa!

Väl hos malin går vi och köper groggvireke och sen äre bara full håll i gång, vi festar, hoppas,dansar men bussen var ändå grymaste :D
eller när malin och jag säras för killar som vill något som vi inte ville hahahah, patetiska! :P

Sen vart det ett stort problem men jag åkte hem med Ronja och gänget, sen gick jag ut på gimo för tt möta upp Malin, munken, Mackan,vikke, och någon till vet inte vem men fyfaan vad kul jag hade, även fast jag vart slagen två gånger, det gjorde så jag inte minns ett skit, mindre bra och hotad med kniv, haha vilken jävla resa, vart flickvän till en pöjk igår som hota mig ... hahha :P cp grabb med andra ord, tur fan att jag inte rörde äcklet!
Men nej allt kan man inte avslöja!
Träffa många..
= ingen rörd! =) yes! :D

you remember me!

Tjoohoo! (:

Idag är de tisdag och jag har inte hunnit med så mycket.. Men idag blir det till att åka upp till uppsala för att hämta mina saker av en vän för att sedan träffa upp Emma och Sandra om de pallar göra någonting eftersom det är sjukt fulla än och mins inte ett skit ifrån igår. Glad att jag inte var med dem.. haha

Igår var jag i allafall över allt och ingen stans kändes de som. Jag träffade Simon min älskade vän, sjukt underbar grabb, stöttar en i vått och tort, han betyder så mycket fast vi bara träffas så lite. Men ens betydelse har inte med hur mycket man träffar folket, men du är dunder Simon, du får mig att tänka på allt bra, du får mig att skratta så fort jag ser dig! Du är så sjukt bra!

Sen träffa jag min kusin Mio för att han och Jaana skulle ut till skärgården och dricka vin med Åsa, Hoppas ni får en dunder midsommar och hoppas ni klarar er utan eran tv :P hehe!
Att vara i sthlm känns allt underbart, även fast det är sällan jag åker ner, känner jag på mig att jag kommer börja åka ner mer och mer nu så jag verkligen får upp kontakten med mina kära vänner! (:


Men fy jag måste ju berätta att det var gårdsfest här på min gata i sthlm och jag, mamma och monika gick ut och skulle kolla och äta lite, Så träffar jag min första pojkväns mamma och hon mindes mig så väl haha, jag var liksom tillsammans med den här killer på dagis och att hon minns de är helt sjukt. en underbar mamma de där. Jag kanske inte kan säga att det var min kärlek eftersom jag var så liten men jag mins våra stunder haha. typ hos våran dag mamma, sonja, fyfan såna saker glöms inte! ;) Vi kan när vi vill! Men önska jag kunde träffa Benjamin också någon dag! hehe, om han mins mig det märks väl :P 
 Nej nu ska jag ta och vara social med min mor innan jag ska börja röra mig upp mot uppsala, kanske också hinna träffa Simon innan jag åker, ha de bra så hörs vi! Kommer finnas på luren en stund till, tills jag byter mobil nr eftersom allt efterblivet folk inte kan sluta upp med att ringa på dolt och skit hela tiden.. Pinsamt är vare är men inte för att jag bryr mig är glad ändå ! :D


/ Mim


Du vet vem du är!

Hur kan en vara så omogen som dig att blocka på alla ställen men ändå ringa/messa och förklara så barnsliga saker? som om att jag inte fattar att de är du?
tillåt mig skratta, tills dagen kommer då du finner dig själv!
sen önskar jag dig all lycka med deeeeeeeeeeeeeeeeen där du vet!


Gahahhahahahhahah, PINSAMT!


Love is love and it gives me just for you! <3

Shooobre!!

Idag har jag jobbat som en tok, har verkligen saknat att jobba med underbara människor som er!
Angelica, hur skön är inte du da?
Oscar, du är bara grymt seg i disken, haha med det löste siig när jag och Angelica kom och styrde upp de hela (:
Pontus och håkan, ni är bra sköna ni också ba chillar i köket som om allt är cool lugnt och sen blir det bara mer och mer, sen blir ni arga på den som diskar för att de inte finns saker i köket, haha!
Jag älskar att jobba med er alla, det finns så mycket skön personal och så sköna gäster och allt..
Allt är perfekt! =) Stockholm, Jobb, vänner, fester, killar, tjejer, mat, dator, fotbollsplan! Allt är dunder! :D

Jag skulle egentligen bara stanna tills imorgon(måndag) men jag stannar nog tills på tisdag eftermiddag/kväll i stället för att åka hem, mår ändå bra och har ingenting att passa mer än att jag saknar mina vänner där uppe också, men vadå, jag träffar er hela tiden annars så det är HARDWORK nu som gäller, in för resan i december! :D
Känner att allt går fint nu kompis, det går mer än fint, det går kanonbra..
Jag känner också hur suget just nu på att gå ut nu och träffa S, så man kan bli på gott humör igen efter tjat och gnat, palla ens lägga ner energi på skit saker nu mera, Ehe Nej verkligen inte!

Jag tänkte också berätta att min kära älskade bästaste kusin ska ha barn som jag sagt tidigare och ni ska få se på hennes feeeeeeeeeta mage.. HON ÄR TJOCKIS! :D Men jag älskar dig ändå gumman, du är bättre än bäst och finns där i alla lägen! Den som gör någon av oss någonting så finns alltid den andra bakom, de är kärlek de, jag älskar dig Isabelle Lundberg!

Bebiiiiis! och jag vet en sak som inte  många andra vet om den lilla filuren :D



Bellas mage, Bellas Bebis, men mitt kusin barn! och jag vet kööönet! :D


Bella din TOOOKFIA! DU ÄR ÄLSKAD AV MIG!!!


/ Mimmi Gustafsson

Livet är som en dröm, det går Bra! :D

ShoooBree!

Hemma hos Mamma igen, vart ingen solna idag för jag var lite orolig över min älskade Kusin Bella! '
Ska träffa henne imorgon efter jobbet, så det ska bli skönt och även hennes kära "man", det kommer gifta sig tro mig!  Men sjukt söta och helt fantastiskt underbara!

Sen blir de träffa Annie imorgon igen för att träffa lite andra snygga människor, kanske också att man träffar Johan och sedan Patrick med henne.. Får se..

Ska börja med att jobba och träffa Bella i allafall, sen hem över 3 dagar för att åka till Gimo och sova där för att fira midsommar på 3 ställen, haha kan bli tuft men sånt är livet :D

Jag älskar mitt liv just nu! :D <3



bebiiis! <3


love is love!

Som sagt är jag i Stockholm och har det hur bra som helst.
Jag känner verkligen att jag lever och mår bättre än bra!
känner hur denna helg kommer bli dunder! :D
Var nyss ner till Katia och träffa söta människor, satt väl och drack lite och prata gamla godingar med Jennifer, en riktigt söt människa där. Saknar dock hennes syster, min bästavän Josefine, Som inte kommer vara med oss på hela sex veckor:( Saknar dig sjukt mycket ska du veta snuttan och tänker på dig.. =)
imorgon blir de solna för att sedan träffa Jennifer, Bella, Mickis, jocke och en riktigt fins grabbar Jonas och Doglas! :D
hoppas på de bästa och träffa annie också!
Men nu blire till att prata med Patrik och sedan sova i mammas säng med mamma, världensbästa mamma!!

Pussss!

(Vissa killar borde läggas in på någon behandling, speciellt ni två!) F, du vet vem och vilka jag menar! ;)
Vi gör vårat nu för vi är så jävla grymmma! :D

/ Mim


Lever som en kung! :D

Lever livet i Stockholm som om ingenting hänt!
Känner mig som en kung, så imorgon blir de Solna..
Känner hur AIK dunkar i mitt huvud just nu! :D


20:22

Jag vet hur min kväll/natt kommer se ut!
Den kommer bestå av massa mys och massa One tree hill!
Nej jag ledsnar aldrig på de och jag älskar den serien!
Lika med massa andra serie som jag inte jag låta bli!(:
Ingen träning för mig idag heller, ont i nacken sen igår.
Inte nog med de så känner jag ett behov av att träffa sandra och Emma imorgon!=)
Jag känner också att jag behöver sola lite.
Idag införskaffa jag nya shorts, vart fel men de jag fick var snygga de också men de var inte de jag tänkte..
Men jag är gladare än gladast idag känns de som!
Känner också att jag behöver nya fin brun färg snart, men med detta väder kan jag ju glömma de..
På fredag eller lördag blir de nog Stockholm, för på Söndag blir det ett hårt arbetspass igen!
Nice, om man säger så..
Känner att jag ska säga grattis till en av de mest underbara människorna i världen också..
REBECCA STORK 20 ÅR! Nu blir de systemet, fester, jobb och massa skitsnack som aldrig förr!
Du är för bra för att vara sann men jag vet att du är sann. Jag träffar dig endå ganska ofta! :D


Medans jag ändå skriver som en tok lite överallt så kan jag väl passa på att säga att vi vann igår mot väddö 4-1.
jag i mål  hade inte så mycket att göra, fick några bollar då och då men hade kunna haft en kaffe rast eller så emellan.. hehe!

snart innebandy och jag längtaar som en tok! =)


Känner att sommaren kommer bli dunder, kommer fara lite över allt hela tiden och de är ju mer än underbart.. Vill helst vara borta så mycket som möjligt men sen är de ju trottsallt jullov och då åker jag med min syster förmodligen till sydamerika och träffar hennes vänner. ska bli nice!

Glider med stil, känner känslan, känner pirret i kroppen och känner hur allt går uppför! det känns mer än underbart..Fredag eller lördag åker jag till min vän P i stockholm för att förmodligen gå på middag och övernatta. för att sedan åka till M, för att sova och sen vidare till jobbet för en tuff söndag med ett bröllop och sedan ner till min mor och träffa mormor, martin, mammas kusin från finland och helt enkelt softa sönder! :D


Seeeeeeya!

Min bästastebästavän! <3

En dag utan sol, på sommarlov inte okej!
en dag som känns toppen, som vilken annan dag som helst!
Idag åkte min bästastebästa vän Josefine till Thailand.
där ska hon vara i sex hela veckor!
Känns inte bra, men de får gå!
Fick nyss ett mess från denna vackra dam!
Du är bästaste Josefine!
Ha det toppen i Thailand och ha det bäst! <3

Bästastebästavän!

Våra ord= nu och föralltid!<3
/ Din Mimmi!




Emma & Makus, Jobb & Myssss & någon random som inte verkar veta mycket :D

Fredag, var grym, Emma och Markus var klockrena.. Haha, Shooot hit och shooot dit, Stösta bananer! Men ni är grymma! (: Knivsta hit, knivsta dit, knivsta hit och dit! (: haha, Emmas vits igår med kvällen. Själv kom man hem med en carlsbergs filt, Hmmm Undra vems? :P

Lördag, vaknar upp och regnet faller, drar mig ur sängen som en pigg tjej, fixar mig, äter och sen glider till tåget mot väsby för att sedan dra sig vidare till STOCKHOLM, för att sedan dra vidare till första dagen på jobbet som gick mer än dunder, Sjukt kul att höra att alla peppa varandra positivt och verkligen var hur trevliga som helst. inte nog med de var de sköna som Stockholmare dåra, dog skämt hit och dit, inte ofta man gör det första dagen alla jobbar tillsammans hehe, Tjejerna var grymt sköna med grabbarna i köket var väl ändå lite mer roliga, sprang typ 100 gånger där och de frågade massa kul saker och Kocken var så sjukt grym på att göra mat så nu blir det mat för hela slanten! (:  Väl hemma hos mamma går man ut och träffa underbara S, så sjukt länge sen man träffa honom och ändå är han grym! Kort stund men längre blir det.. Nu blir det träffa Josefin och säga hejdå till denna brud innan hon åker till Thailand.. muppunge där, Men sen ska OVE dra med mig och Johanna på en resa i 2-3 veckor och hur nice är inte de da? :D DUNDER DAG!



Sen den som skrev i mitt förra inlägg, Eftersom du vet så sjukt mycket om mig och mina vänner kan du inte berätta lite mer? Kanske till och med stå för vem du är eller du kanske inte törs? Vem vet.. Den de handlar om vet nog den och de har ingenbetydelse vad du säger och inte för det är ingenting jag kommer vara arg/ledsen över, ärligt börja jag bara garva! Pinsamt är va de är! 

Skin som en sol du vet!


En helg som ingen annan som sagt,
idag har jag bara lega hemma utan telefon och allt! Helt jävla dunder skönt!
Snart är de lov och jag är taggad..
Finns vissa människor jag skulle vilja skjuta just nu.. Får man de?
Isåfall jaatack!



Du sa att du var min vän, vad hände där?
Vart ska du? du ljuger.
Säger att du aldrig skulle kunna göra en sån sak.. men vad händer?
Jo du gör de?
Vi ska kalla varandra vänner?
Hur skämmig är du inte?!
Förjävligt pinsam!
Så glad att jag fick veta de i tid, så jag inte hade sagt mer!
den dagen du såg mig, prata med mig sist..
Var sista gången vi pratade och vi sa saker till varandra.
                        </3
Jag skäms inte över de jag just sagt!
jag står kvar här men du kan inte ta mig tillbaka,
eller rättare sagt
JAG VILL INTE HA DIG TILLBAKA!
lycka till i ditt liv i fortsättningen och nej jag tar aldrig tillbaka dig!

Latch!

En helg som ingen annan!
Ett tag där trodde jag att allt hade blivit så mycket bättre sen jag lämnade dig/er. Men sen kommer de en precis lika dan som just dig och gör allt som innan så jag lämna den också! Orkar inte ens lägga ner energi på detta. Jag lever mitt liv och sen får ni tycka vad ni vill...
Vet inte rikigt vad som hände igår kväll heller, så de känns lite upp och ner.
satt i stadsparken och softa med några sköna tjejer och killar, kvällen var grym till jag träffar en som då är en STOOOOR BANGARE! Så jag vann igen! fan jag är så grym på just dettta..
Men sen så när jag hade vart på en raggarrund och en kisspaus så gick var de någon som messa från min mobil till minst 10 stycken så det vart latch för mig, snea på allt och alla.. haha typiskT!


Sen på tåget så ¨ker vi till Tierp för att hämta jakob och sen åker hem och i tierp ser jag  två ÄCKLIGA ungar, var av ena kastar öl på mig och ska vara 19 bast, PINSAM grabb!   Men vad gör man inte när man ser/känner de, haha jo man säger fan vad fet röv du fått och skrattar! :D


Kaos, Nästa helg är de en helg i Stockholm, men underbara människor, underbar mamma och underbar släkt!
Hoppas på en hel del mys!

Dagar kommer, dagar går. Du är allt som består!

Idag har jag vart i skolan som en vanlig dag. Trött som senaste tiden så som jag har försovit mig..
Har i allafall börja träna stenhårt och lyckas bra. Jag känner en grabb som inte vet hur man beter sig.. Han är lite speciell men man kan inte låta dig göra som du vill. Skulle ni träffa denna grabb skulle ni förstå vad jag menar, Man får ju för fan inte ens säga hej till D.. Du är pinsam men sorry dude! Har annat att tänka på nu! =)

Träning i dag i 3 timmar, träning i går i 1 timme, träning i måndags 2 och en halv timme! Jag tycke rjag är duktig och på de har jag inte ätit massa socker och sånt skit... Men ´har en del att jobba på! (Y)


Nu blir de One tree hill, jag tror jag älskar de och är kär i Lucas! <3
Gahaha! Känner att det är mycket som händer denna vecka!

Sen ett stort grattis till Andreas som tog MC-KORT idag! PAX PÅ ATT ÅKA FÖRST! :D

spåkulan säger olika saker nu och föut. 1/6

God afton Mimmi

Så snygg du är! Kolla! Nu kan du äntligen se dig själv som den unika och vackra varelse som du är. Du har förstått att din utstrålning kommer inifrån.




Spåkulan ljuger aldrig!
Mimmi fick ett svar av Spåkulan:
Dina känslor pendlar upp och ner. Ta en paus och res bort och hälsa på gamla vänner. Du behöver få skratta och slappna av.


Det som stämmer bäst är väl det längst ner! Känner mig ganska taggad på mitt jobb i STHLM nu och bara mysa med de gamla goda! <3

18.13

Igår (måndag) var jag på grönalund och det var mer än jätte roligt, man blir som ett barn. Man kan inte begränsa sina karusellåkningar och jag var typ glad hela dagen! kändes mer än underbart! Nu är de dock så att jag inte åkte TILT och hur kan man strunta i det? :O Inte okej där Mimmi Inte okej, var de en sötdam som sa idag! Hehe,
Sen var det bara träna och jag spela ute och kände hur bra de gick, tills foten paja igen men det innebär inte att jag inte tänker fortsätta.. har börjar träna som en tok och jag gillar´t! =)

Tisdag, en dag i skolan som var totalt värdelös, så min dag var sämst tills jag träffa en underbart bra människa i stan, Där med kom Sandra och gjorde oss sällskap och vi hade så grymt kul och jag tror att vi är bra.. eller vadå tror? Jag vet att vi är grymma! Jag känner mig glad men samtidgt ledsen och sårad inombords, gjorde ett stort misstag igen och jag tänker inte göra om de imorgon eller om en måndad, jag gör det inte igen! Vet hur långt ner jag sjunker och detta är VERKLIGEN INTE OKEJ! Men istället för att sitta inne och depppa ska jag gå en lång och trevlig promenix med min älskade hund och sen möte upp en bra människa som får mig att le, hur jävligt det än är! Jag ska träna varje dag! :D Bryr mig inte mer om vad andra säger, mår bäst när jag tränar så jag ska göra det nu!

Sorry dude, Inga bilder kvar! :D


RSS 2.0